>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

TT1903

Üye
Arkadaşlar yardım edecek yokmu sadece tarayıcıdan kaynaklanıyor dediler bide sanki ana ekranlarda geçiş yaparken telefon yavaşladı gibi geldi neden olabilir yardımalrını bekliyorum

Sanki bu soruna millet cevap vermeye korkuyor gibi ya kimse takmıyooo :S

kendi işaretliyo önemli olanları sadece onları indir .

----------Eklendi @ 23:26:14 ---------- Yazıldı @ 23:23:54 ----------

Sanki bu soruna millet cevap vermeye korkuyor gibi ya kimse takmıyooo :S

Böyle küçük hatalar olabilir buda bi insan yapımı 4x4 lük bir şey bkleyemezsin ufak tefek hatalara takma kafayı boşverrr

cyber

Üye
Ya benım telefona tam nasıl yapacagımızı anlatırmısınız ? yükledim ama memnun kalmadım onun ıcın orjinalina annaya nasıl cevırıcem bugun yukledım daha ? C6-01 telefonum.

www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/c6-01-downgrade-v12-006-v13-016-v14-002-a-599053.html

TT1903

Üye

Çözüm yolu olmalı mutlaka çünkü farklı bi bellede gördüm büyükdü mutlaka ayarlarıyla ilgili bi yerden ama bulamadım bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Arkadaşlar merhaba. Ben Nokia C6-01 telefonuma Belle yi yüklemek istedim. Ovi Suite de her aşamayı geçtikten sonra son aşamada sorun veriyor. Aşağıda görüntüyü paylaştım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..

[ENGİN]

Üye

yedekleme yaptinmi telefondan

jackie84

Üye

yardım edecek veya cevaplayacak kimse yok mu ???

ksra bakmadan saçmaladın birader annanın tırnağı mı etmez :S belle hem şık hem zarif hemde fazlasıyla kullanşlı harika bir sistem.

[ENGİN]

Üye

keşke yapmasaydın gerı yuklemede hem uzun suruyor hemde hata verıyor ayrıca yazılım yuklenırken ulke kodu pın falan ısterse sakın dokunma tele

----------Eklendi @ 00:55:59 ---------- Yazıldı @ 00:52:38 ----------

ksra bakmadan saçmaladın birader annanın tırnağı mı etmez :S belle hem şık hem zarif hemde fazlasıyla kullanşlı harika bir sistem.

menu butonunu bulmak o kadarda zor degıl bekleme ekranında sol alt köşede

okangrdl

Üye
arkadasim ben guncellemeden once yani annadayken mevcut uyg.larla 80-90mb bos ram vardi,belledikten sonra ise ayni uyg.larla 125mb.in altina dustugunu gormedim hem bizdeki haritalar da gayet kaliteli

arkadaşlar belle daha iyi ancak 6 tane ana ekranı buldunuz diye hemen yapmayın ben ilk yükledigimde 5 tane yapmıstım sonra telefonda bi sorun oldu soft format attım sonra ugrasmadım sadece 2 ana ekran bıraktım şarj annanın 1 bucuk katı gitti

_ardaa

Üye

Anna da 1 ev ekranı ile 24 saat giden şarj belle de 4 ev ekranı ile çok daha uzun gidiyor bende.

aspereas

Üye
belleyi yükleyemiyorym nokia suitte gözükmüyo güncelleme yok diyor

uran22

Üye
N8'im ingilizce oldu türkçe seçeneği yok acil yardım ===?

belleyi yükleyemiyorym nokia suitte gözükmüyo güncelleme yok diyor
suite sil tekrar yükle düzeliyor bendede olmustu

----------Eklendi @ 17:36:45 ---------- Yazıldı @ 17:34:36 ----------