hakan_710
Üye
arkadaşlar aklım gitti yaa okuyordum facebook nokia sayfasını bi yandan da burayı , müşteri aradı novatek diye açacağıma nokia dedim![]()
hiç güleceğim yoktu sesli güldüm

arkadaşlar aklım gitti yaa okuyordum facebook nokia sayfasını bi yandan da burayı , müşteri aradı novatek diye açacağıma nokia dedim![]()

Tamam cevap verilmiş,özür dilerim...
belleden uçmuş kafa![]()
Hakan napıcaz şimdi belle gelirse soft format mı atıcaz ? Ben hiç telefona format atmadım ve bu car suite nedir yahu bende ovi suite var bi yardım eder misiniz
Geldi mi belle şimdi?
görüşürüz fazla bekletme bizi![]()
sen şimdi sakin oluyoSUN BELLE GELİNCE BENİ BULUYOSUN BEN UZAKTAN BAĞLANIP HERŞEYİ HALLEDİYORUMHakan napıcaz şimdi belle gelirse soft format mı atıcaz ? Ben hiç telefona format atmadım ve bu car suite nedir yahu bende ovi suite var bi yardım eder misiniz

YALNIZ REHBER VE MÜZİK RESİM GİBİ KİŞİSEL DOSYALARINI YEDEKLE. ONLAR İÇİN DE UĞRAŞMAYALIM
oviden güncellersin. Formata gerek yok...
----------Eklendi @ 17:53:34 ---------- Yazıldı @ 17:52:57 ----------
son 5 sayfa okursan....

hiç güleceğim yoktu sesli güldüm![]()

Eyvallah ben rica ederim. anladım doğru daha iyi oldu.yaş önemli değil benim için marsharun. Rica ederim. Hala deneyeceğiz de başlık değişimi iyi oldu bazı arkadaşlar dalıyordu boşuna konuya...
Süper yaarkadaşlar aklım gitti yaa okuyordum facebook nokia sayfasını bi yandan da burayı , müşteri aradı novatek diye açacağıma nokia dedim![]()
bu belle aklımızı başımızdan aldı
aaynen yarın cıkıcak dıyolar ınş çıkarKırdık kafayı![]()

aaynen yarın cıkıcak dıyolar ınş çıkar![]()
( L )aughing ( O )ut ( L )oud![]()

LOL un anlamını bilimiyordum demek buymus![]()
ben de öğrendiğimde ilginç bulmuştum
MaxiBelle 
bir kaç sorum olacak size;
LOL un anlamını bilimiyordum demek buymus![]()
lol