DxTR90
Üye
özür dilerim senle ilgili degil yanlışlıkla sana cevap olarak yazmışım sinirimden ağlıyorum
sakin ol kardeş sen iyi niyetle konu acmıssın kim ne derse desin takma kafana
özür dilerim senle ilgili degil yanlışlıkla sana cevap olarak yazmışım sinirimden ağlıyorum
evetbende bundan istiyorum dedim
adam nokia ya mail attı
![]()
Daha net çekseydim gözüne gözüne sokardık servisin![]()
sakin ol kardeş sen iyi niyetle konu acmıssın kim ne derse desin takma kafana
Haklısın kafaya takmamak gerek.Ne oldu peki sonra?
sorgut c6yla mı çektin?
tam bir komedi 
nokia ya mail attım henüz dağıtıma başlamadılar dedi telefonu teslimedicez gel al demeye kalmadan belle nin geleceği duyulduNe oldu peki sonra?
sorgut c6yla mı çektin?
----------Eklendi @ 17:22:28 ---------- Yazıldı @ 17:22:04 ----------
Haklısın kafaya takmamak gerek.

nokia ya mail attım henüz dağıtıma başlamadılar dedi telefonu teslimedicez gel al demeye kalmadan belle nin geleceği duyuldu![]()

. Bize herhangi bir bilgi, net bir tarih ulaşmadı.
) onlarda telefon ediyor ve doğal olarak hep farklı kişi çıkıyor. Ama birde şu var, herkese aynı soruyu soruyoruz ama herkes farklı söylüyor. Nedir durum ?yetkisi olan arkadaslardan burda olan varsa rica etsem konumu silebilirlermi lütfen

Gerek yok ki ama.Haddini bilmezleri şikayet et tamamdır.![]()
usta sen onları boşver sayende bizde bilgilendik takma onları haberi sen duyurdun sağolasın allah razı olsun artık geceleri rahat uyuyabilcemyetkisi olan arkadaslardan burda olan varsa rica etsem konumu silebilirlermi lütfen

Gerek yok ki ama.Haddini bilmezleri şikayet et tamamdır.![]()
boşver zaten hep beraber buluştugumuz bi konumuz var zaten şimdi birisi daha çıkar abuk sabuk konuşur bu yastan sonra kaldıramam konu açma meraklısıda degilim zaten

. Bize herhangi bir bilgi, net bir tarih ulaşmadı.
) onlarda telefon ediyor ve doğal olarak hep farklı kişi çıkıyor. Ama birde şu var, herkese aynı soruyu soruyoruz ama herkes farklı söylüyor. Nedir durum ?
EVET SON OLARAK YAZIYORUM. ÇOK KONUŞTUM BİLİORM AMA ŞİMDİ ARADIM KONUŞMA ŞÖYLE GEÇTİ :
- Buyrun . ben nokia müşteri temsilcisi. Nasıl yardımcı olabilirim ?
-c6-01 e belle ne zaman gelir acaba ?
-irtibat numarası ve isim alabilirmiyim?
-Tabi: 554454..... ismail ulusoy.
-Teşekkürler ismail BEY. Bize herhangi bir bilgi, net bir tarih ulaşmadı.
-Peki teşekkürler. Ama bir sorum daha olacak?
-Evet buyrun.
-Benim bi kaç arkadaşım var (forumdan desem yalan der.) onlarda telefon ediyor ve doğal olarak hep farklı kişi çıkıyor. Ama birde şu var, herkese aynı soruyu soruyoruz ama herkes farklı söylüyor. Nedir durum ?
-Efendim, böyle birşey yok.Bize iletilen bilgileri aynen iletiyoruz.Ama ben genede bu verdiğiniz bilgiyi ilgili yerlere aktaracağım.
-Teşekkür ederim.
-Nokia müşteri servisini aradığınız için ben teşekkür ederim.İyi günler.
-İyi günler
NE diyosunuz yaw biri yorum yapsın nedemek bu ?![]()