Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

mission01

mission01

Üye
herkez bir kehanet uyduruyo gelecek olan bellede isyan eder gelmez :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yaa bnm kadar bahtsız bi adam varmı acaba ya dunden beri gremedm foruma mobilden girdim öncelikle konu başlıgı degiştigi için konuyu bulmam sorun oldu hepsini okumam ayrı bi sorun maşallah baya doldurmussunuz ama haberler iyi ancak bnm için kötü tam belle gelecek anakartım yandı pc calısmıyo suite gelecek demiş arkadas ben annayı suiteden guncelleyememıstım hata veriyordu telefondan internet baglantı ile yaptım smdı pc olmadıgı için suitede yok yani smdi ben pc yapılmadan güncelleyemiyecekmiyim :( :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
yaa bnm kadar bahtsız bi adam varmı acaba ya dunden beri gremedm foruma mobilden girdim öncelikle konu başlıgı degiştigi için konuyu bulmam sorun oldu hepsini okumam ayrı bi sorun maşallah baya doldurmussunuz ama haberler iyi ancak bnm için kötü tam belle gelecek anakartım yandı pc calısmıyo suite gelecek demiş arkadas ben annayı suiteden guncelleyememıstım hata veriyordu telefondan internet baglantı ile yaptım smdı pc olmadıgı için suitede yok yani smdi ben pc yapılmadan güncelleyemiyecekmiyim :( :)

telefondan olmaz diye biliyorum careye git güncellerler.

sorgut

Üye

Belle için internet cafeye giderim ...

hakan_710

hakan_710

Üye
bende onu dicektim :)
ama internet kafede sorun olabilir. bazen phoenix i kurduktan sonra restart gerekiyo özellikle güncel olmayan pclerde ayrıca pc'nin güncel olması da önemli böylece en az hatayla karşılaşılır.kafeler de deepfreeze yazılımı olduğu için sıkıntı yaşanabilir. en iyisi bir tanıdığınızın pc sni kullanmak yda servise gidip hemencecik hallettirmek

cukuleaks

Üye
ama internet kafede sorun olabilir. bazen phoenix i kurduktan sonra restart gerekiyo özellikle güncel olmayan pclerde ayrıca pc'nin güncel olması da önemli böylece en az hatayla karşılaşılır.kafeler de deepfreeze yazılımı olduğu için sıkıntı yaşanabilir. en iyisi bir tanıdığınızın pc sni kullanmak yda servise gidip hemencecik hallettirmek

Ben gittiğim internet cafedeki deepfreeze kaldırabiliırmda ondan öyle dedim. Bnm işim rahat. :)

erkan1996

erkan1996

Üye
FOTA ile gelecekmis ancak saglikli olmayacak diye kendileri de uyardi ovi suite ile guncelleyin diye

Febris

Febris

Üye
şimdi bu belle yarin gelicekmi ? hakaaan :DD::ehe:kop::d::naughty:

hakan_710

hakan_710

Üye
şimdi bu belle yarin gelicekmi ? hakaaan :DD::ehe:kop::d::naughty:
nokia destek hattını aradım yazılımlar onlara gelmeye başlamış bize de sırayla gelecekmiş öyle dedi adam ama yarın mı gelir öbür gün mü bilemem nokia facebook sayfasına göz atın arasıra.
ayrıca v12.006 ve v13.016 yı yükledim biraz önce sorunsuz şekilde downgrade ediliyo canımız sıkılırsa yazılım değiştirebiliriz artık :)

Febris

Febris

Üye

arkadaş belleyi duyunca şekilden şekile girdi :d:
Sorma ya denildiği gibi yarın gelirse uhuuhuauhawuhduahsduhuashd :D bugun nokia care a gidip 603 kullandım belle süper menüsünu cok begendim klasorsuz :) widgetler perde fln :D

----------Eklendi @ 19:33:39 ---------- Yazıldı @ 19:32:25 ----------

Mobil veride kapanıyor ya şimdiye kadar en az 50-60 tl gitmiştir kendi kendine...

Quaresma53

Quaresma53

Üye
ne zaman geliyor şimdi anlmadm ben ? Beklemekten bıktık arkadaş ya

Febris

Febris

Üye
bence 1 1.5 haftası var ama hemen 1 hafta sora gelicekmiş demeyin benim gorusum bu :)

Üst Alt