TheMadness
Üye
arkadaş belle ertelenmş dyolar yine kim nerden biliyor anlmadmki ?
resmi olmayan bilgiler...
arkadaş belle ertelenmş dyolar yine kim nerden biliyor anlmadmki ?

yaa bnm kadar bahtsız bi adam varmı acaba ya dunden beri gremedm foruma mobilden girdim öncelikle konu başlıgı degiştigi için konuyu bulmam sorun oldu hepsini okumam ayrı bi sorun maşallah baya doldurmussunuz ama haberler iyi ancak bnm için kötü tam belle gelecek anakartım yandı pc calısmıyo suite gelecek demiş arkadas ben annayı suiteden guncelleyememıstım hata veriyordu telefondan internet baglantı ile yaptım smdı pc olmadıgı için suitede yok yani smdi ben pc yapılmadan güncelleyemiyecekmiyim![]()
![]()
yaa bnm kadar bahtsız bi adam varmı acaba ya dunden beri gremedm foruma mobilden girdim öncelikle konu başlıgı degiştigi için konuyu bulmam sorun oldu hepsini okumam ayrı bi sorun maşallah baya doldurmussunuz ama haberler iyi ancak bnm için kötü tam belle gelecek anakartım yandı pc calısmıyo suite gelecek demiş arkadas ben annayı suiteden guncelleyememıstım hata veriyordu telefondan internet baglantı ile yaptım smdı pc olmadıgı için suitede yok yani smdi ben pc yapılmadan güncelleyemiyecekmiyim![]()
![]()
Belle için internet cafeye giderim ...

katılıyorum kardesim unuttunuz galiba konuyu calmaya calışanları kimseyi sevindirmeyelim başladıgımız işi bitirelim bundan sonrakilerde yol gösterici olur

ama internet kafede sorun olabilir. bazen phoenix i kurduktan sonra restart gerekiyo özellikle güncel olmayan pclerde ayrıca pc'nin güncel olması da önemli böylece en az hatayla karşılaşılır.kafeler de deepfreeze yazılımı olduğu için sıkıntı yaşanabilir. en iyisi bir tanıdığınızın pc sni kullanmak yda servise gidip hemencecik hallettirmekbende onu dicektim![]()
ama internet kafede sorun olabilir. bazen phoenix i kurduktan sonra restart gerekiyo özellikle güncel olmayan pclerde ayrıca pc'nin güncel olması da önemli böylece en az hatayla karşılaşılır.kafeler de deepfreeze yazılımı olduğu için sıkıntı yaşanabilir. en iyisi bir tanıdığınızın pc sni kullanmak yda servise gidip hemencecik hallettirmek

FOTA ile gelecekmis ancak saglikli olmayacak diye kendileri de uyardi ovi suite ile guncelleyin diye

şimdi bu belle yarin gelicekmi ? hakaaanD:
![]()

şimdi bu belle yarin gelicekmi ? hakaaanD:
![]()

nokia destek hattını aradım yazılımlar onlara gelmeye başlamış bize de sırayla gelecekmiş öyle dedi adam ama yarın mı gelir öbür gün mü bilemem nokia facebook sayfasına göz atın arasıra.şimdi bu belle yarin gelicekmi ? hakaaanD:
![]()

Sorma ya denildiği gibi yarın gelirse uhuuhuauhawuhduahsduhuashd
arkadaş belleyi duyunca şekilden şekile girdi![]()
bugun nokia care a gidip 603 kullandım belle süper menüsünu cok begendim klasorsuz
widgetler perde fln 
bence 1 1.5 haftası var ama hemen 1 hafta sora gelicekmiş demeyin benim gorusum bu![]()
buna ne diyosun febris 

bence 1 1.5 haftası var ama hemen 1 hafta sora gelicekmiş demeyin benim gorusum bu![]()