Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
boşver zaten hep beraber buluştugumuz bi konumuz var zaten şimdi birisi daha çıkar abuk sabuk konuşur bu yastan sonra kaldıramam konu açma meraklısıda degilim zaten seviyeli haddini aşmadan elestirebilirsin ama kşmsenin kimseye hakaret etmek haddi degil bence
ben onlara gerekeni söyledim usta sen konunun arkasında dur. herkes neyin ne olsuğunu biliyo sıkma canını

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

hakan_710

hakan_710

Üye
ovide değişiklik yok gece sen bak gör tıkanır yine :zuhaha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Belleciler Kıraathanesi:D

----------Eklendi @ 17:36:39 ---------- Yazıldı @ 17:35:49 ----------

Dayanışma iyidir üstad:oke:Peki şu an ovide felan güncelleme var mı?Bakacam da kabloyu çıkarmaya üşeniyorum.

bugün göremezsiniz demişti yarından itibaren sadece süitte görünücekmiş son versiyon bu arada

sorgut

Üye
bellemeden yapamayanlar :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Başlık değiştirildi.

germir

germir

Üye
GİTSEM Bİ 701 ALSAM BUNU VERSEM BELLELİ OLMUŞ OLURUM DEĞİLMİ STRESİMDE KALMAZ AMA HEYECANIM GİDER DİYE YAPMIYORUM:zuhaha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben onlara gerekeni söyledim usta sen konunun arkasında dur. herkes neyin ne olsuğunu biliyo sıkma canını

sagol dostum gördüm yorumunu biyandanda dogru diyosun ben niye gideyim hadsizler gitsin

hakan_710

hakan_710

Üye
bugün göremezsiniz demişti yarından itibaren sadece süitte görünücekmiş son versiyon bu arada
flash atamayan olursa ben uzaktan bağlanıp yaparım müsait zamanlarda :D

----------Eklendi @ 17:42:59 ---------- Yazıldı @ 17:41:04 ----------

madness konunun orjinalliğini nie bozdun bee öyle iyiydi :zuhaha: değiştir bee yaa sana zahmet ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
görüşürüz dostlar ben eve geçiyorum herkese iyi forumlar

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
flash atamayan olursa ben uzaktan bağlanıp yaparım müsait zamanlarda :D

----------Eklendi @ 17:42:59 ---------- Yazıldı @ 17:41:04 ----------

madness konunun orjinalliğini nie bozdun bee öyle iyiydi :zuhaha: değiştir bee yaa sana zahmet ;)

hele bi belle gelsin flash kolay iş :)

marsharun

marsharun

Üye
Başlık değiştirildi.
Başlık mı değiştirildi:( c6-01 için belle fw si yapmaktan nerelere geldi konu:) şaka bir yana da C6-01 belle fw yapmak için uğraşan herkese tekrardan bol bol teşekkür ediyorum özellikle madness ve hakan arkadaşımıza.(yaşınızı bilmiyorum arkadaş dedim ama kusura bakmayın:) )

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
yaş önemli değil benim için marsharun. Rica ederim. Hala deneyeceğiz de başlık değişimi iyi oldu bazı arkadaşlar dalıyordu boşuna konuya...

sorgut

Üye
arkadaşlar aklım gitti yaa okuyordum facebook nokia sayfasını bi yandan da burayı , müşteri aradı novatek diye açacağıma nokia dedim :D:D:D:D:D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Artles

Artles

Üye
Hakan napıcaz şimdi belle gelirse soft format mı atıcaz ? Ben hiç telefona format atmadım ve bu car suite nedir yahu bende ovi suite var bi yardım eder misiniz

Üst Alt