Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:disko:Hadi kopun gençler.Tüm sitede duyuru felan yayınlansın!!!

haberi veren benim konuda açtım bununla ilgili ama bazıları bu sitede paylaşım yaptıgına yapcagına pişman ediyo insanı bu yastan sonra burda hakaret duymak agır geldi bugüne kadar kimseye kırıcı bi laf kullanmadım kimseyi üzmedim hakaret etmedim insan gibi yorum yapmayı bil bilmeyen varmış bunu ögrendim ben insanın yüzüne söyleyemiyceğim lafı hiçbiyerde agzıma almam neyseki bunlar azınlıkta dostlar daha fazla aramızda bunları ya eğitelim yada defedelim forumdan

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, Cihanî Sultan ve hakan_710

ekrem1990

Üye
o zaman 111.306& 309:zuhaha:

germir

germir

Üye
Bu gülmeleriniz kuyruk acısı tahmin edebiliyorum :zuhaha::zuhaha:

cukuleaks

Üye
OHA ''TELEFON ETTİM TÜM MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇALIŞANLARI DOLUYMUŞ!!!'' :sarıl: :aha:

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
hakan 115 carla

ekrem1990

Üye
:kop:

endless_craft

endless_craft

Üye
sık sık arayıp sorup baskı unsuru olmak gerekiyor sanırım, yeter lan çıkaralım artık şunu höyt diye dellensinler :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
haberi veren benim konuda açtım bununla ilgili ama bazıları bu sitede paylaşım yaptıgına yapcagına pişman ediyo insanı bu yastan sonra burda hakaret duymak agır geldi bugüne kadar kimseye kırıcı bi laf kullanmadım kimseyi üzmedim hakaret etmedim insan gibi yorum yapmayı bil bilmeyen varmış bunu ögrendim ben insanın yüzüne söyleyemiyceğim lafı hiçbiyerde agzıma almam neyseki bunlar azınlıkta dostlar daha fazla aramızda bunları ya eğitelim yada defedelim forumdan
Ben kötü bir şey demedmi kisomuru:

DxTR90

DxTR90

Üye
bugün ya da yarın farketmez gelsin de :naughty:

cukuleaks

Üye
MÜŞTERİ TEMSLİCİSİNE HALA BAĞLANMADI OHA ! :ağlarım: yaklaşık 10 çeşit şarkı dinlettiler ... :off: Bu gidişle tüm nokiacılar ayaklanıcaklar. Sonrasımı ? :

Nokiaya muck muck :zuhaha: :op:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
özür dilerim senle ilgili degil yanlışlıkla sana cevap olarak yazmışım sinirimden ağlıyorum

Önemli değil,ağlamayın lütfen,kendini bilmez yahut bir anlığına kendini unutan haddini bilmeyenler olabilir.Kısa süreliğine coşanlara lafım yok-bir anlık bir şey çünkü- ama kendini bilmezlere gıcık oluyorum.

Üst Alt