germir
Üye
Dagıtım başladı dio endonezya :S
hani nerde diyo babayiğit
Dagıtım başladı dio endonezya :S
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSymbian Belle güncellemesi çok çok yakında yayınlanacaktır. Beklemede kalınız6 dakika önce ·
![]()

şimdi ben de aradımkonustum önümüzdeki günlerde dedi numaramı alırken telefon kesildi tekrar aradim farklı birine yine aynısını sordum
bildiğiniz gibi bir çok ülkede kullanıma sunuldu felan dedi türkiye'ye de uyarlanmış şekilde (uygulamalar felan da dedi arada) önümüzdeki günlerde gelecek dedi
![]()
benim de telefonu adımı felan aldı ben özellikle sordum mesaj gelecek mi diye yok ama cihazınızda güncelleme kontrolü açık felan yapın ayarlardan dedi o zaten açık dedim tamam o zaman dedine şakası? ciddiyim ben inanmıyosan ara telefon modelimi falan sordu ordan teyit etti mesaj falan gelecek diyo adam
şüphesi olanlar arasın hemenBnde arıycam şimdi. Farklı bişe söylerse var ya. benim için nokia müşteri memnuniyeti![]()

şüphesi olanlar arasın hemen
----------Eklendi @ 17:05:34 ---------- Yazıldı @ 17:04:45 ----------
maxicep yıkılıyo![]()
![]()
Hadi kopun gençler.Tüm sitede duyuru felan yayınlansın!!!direk arayacaksın 4443665Alan kodu ne numaranın ?![]()
![]()
![]()

112 yi karıştırma şimdi o carlageeeeel ne olursan ol gel.İstersen versiyon 111 istersen 112 ne olursan ol geeeeel![]()

hepsi yanyana zatiaslında sürekli arayıp farklı farklı kişilere sorsam mı![]()

112 yi karıştırma şimdi o carla![]()