Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar su anda ve bu iş bittikten sonra sonuç ne olursa olsun kendinizle büyük gurur duymak ananızın ak sütü gibi helaldir ben böyle forumdaslarım oldugu için çok gururluyum bu duyguyu bizlere yasattıgız için hepinize tesekkürler

• Beğen
Tepkiler: asrabi

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
belcodan haber var mı?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaslar su anda ve bu iş bittikten sonra sonuç ne olursa olsun kendinizle büyük gurur duymak ananızın ak sütü gibi helaldir ben böyle forumdaslarım oldugu için çok gururluyum bu duyguyu bizlere yasattıgız için hepinize tesekkürler

:disko::rock:

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
of sys/bin de 5 bin tane dosya var ayıklamak zor rastgele rofs core dağıtsak ne olur acaba

sorgut

Üye
of sys/bin de 5 bin tane dosya var ayıklamak zor rastgele rofs core dağıtsak ne olur acaba

Hocam geç olsun temiz olsun beklemeye hazırım ben bu kadar yapılmış bundan sonra da rasgele olmasın bence tabi takdir sizin

• Beğen
Tepkiler: Febris
asrabi

asrabi

Üye
Kardeşlerim , Canlarım Hepinize Kolay Gelsin İzlemedeyim :) Bu Arada Herkezin Mevlüt Kandilini en içten dileklerimle kutlarım :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Cihanî Sultan
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Beklemedeyim. Çok canım sıkıldı.

----------Eklendi @ 12:13:31 ---------- Yazıldı @ 12:12:38 ----------

Kardeşlerim , Canlarım Hepinize Kolay Gelsin İzlemedeyim :) Bu Arada Herkezin Mevlüt Kandilini en içten dileklerimle kutlarım :)

:tşk: biz de herkesin Mevlüt Kandilini kutluyoruz.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, Cihanî Sultan ve asrabi
vg_engin

vg_engin

Üye
madness hocam kendini bu kadar sıkma lütfen canın sıkılıyorsa ara ver kendini iyi hissettiğinde devam ederim ayrıca herkesin katkıları ve emeklerinden dolayı hazırlayanlara büyük tesekkurlerimi sunuyorum :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Beklemedeyim. Çok canım sıkıldı.

----------Eklendi @ 12:13:31 ---------- Yazıldı @ 12:12:38 ----------

:tşk: biz de herkesin Mevlüt Kandilini kutluyoruz.

Sağol Madness Seninde ve Tüm arkadaşların Mevlüt Kandilini Kutlarım :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
sawserez

sawserez

Üye
s.a arkadaşlar sayfa 148 deyim takibe devam hakan kardeşim test için bende burdayım 148. den hızla geliyorum :D:D

hakan_710

hakan_710

Üye
s.a arkadaşlar sayfa 148 deyim takibe devam hakan kardeşim test için bende burdayım 148. den hızla geliyorum :D:D
tamamdır sanada göndereceğim bu konuda çok istekli gördüm seni fakat sorumluluk kabul etmiyorum ona göre :D herkes kendi isteğiyle yapacak. ayrıca herhangi bir olumlu yada olumsuz gelişmede ilk bana haber vereceksiniz sonra forumdaki arkadaşları bilgilendireceğiz

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
sys dosyaları ayıklansa süper olacak da biraz zor. Privateden birkaç dosya kalmıştı onları ayıklayayım ben de. 5 dakikaya geliyorum

Üst Alt