bende herşeyi yedekledim hafıza kartına format telefona format bekliyorumtelefonumu hazırladım dosyaları bekliyorum herşey tamam şuan![]()

arkadaslar su anda ve bu iş bittikten sonra sonuç ne olursa olsun kendinizle büyük gurur duymak ananızın ak sütü gibi helaldir ben böyle forumdaslarım oldugu için çok gururluyum bu duyguyu bizlere yasattıgız için hepinize tesekkürler

henüz dönmedi bana en son çekirdek ve dil dosyalarını ayıklıyodu. haber gelirse paylaşırımbelcodan haber var mı?
henüz dönmedi bana en son çekirdek ve dil dosyalarını ayıklıyodu. haber gelirse paylaşırım
düzgün çalışsın da nasıl yaparsan yapof sys/bin de 5 bin tane dosya var ayıklamak zor rastgele rofs core dağıtsak ne olur acaba

of sys/bin de 5 bin tane dosya var ayıklamak zor rastgele rofs core dağıtsak ne olur acaba
z sys dmi?
sys'i ayıkladıysa bana ulaşsın. Gerisi bende var.
düzgün çalışsın da nasıl yaparsan yap![]()

z sys dmi?
hemen mesaj atıyorum cevap gelince dönerim.
Telefon çöker falan şimdi uğraşmayalım
----------Eklendi @ 12:08:25 ---------- Yazıldı @ 12:08:10 ----------
evet. Z/sys/bin
Kardeşlerim , Canlarım Hepinize Kolay Gelsin İzlemedeyimBu Arada Herkezin Mevlüt Kandilini en içten dileklerimle kutlarım
![]()
biz de herkesin Mevlüt Kandilini kutluyoruz.Beklemedeyim. Çok canım sıkıldı.
----------Eklendi @ 12:13:31 ---------- Yazıldı @ 12:12:38 ----------
biz de herkesin Mevlüt Kandilini kutluyoruz.

aynendüzgün çalışsın da nasıl yaparsan yap![]()

Cok doğru temiz olsun geç olsunHocam geç olsun temiz olsun beklemeye hazırım ben bu kadar yapılmış bundan sonra da rasgele olmasın bence tabi takdir sizin

tamamdır sanada göndereceğim bu konuda çok istekli gördüm seni fakat sorumluluk kabul etmiyorum ona göres.a arkadaşlar sayfa 148 deyim takibe devam hakan kardeşim test için bende burdayım 148. den hızla geliyorum![]()
herkes kendi isteğiyle yapacak. ayrıca herhangi bir olumlu yada olumsuz gelişmede ilk bana haber vereceksiniz sonra forumdaki arkadaşları bilgilendireceğiz