Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
belco2 adlı arkadaşımız şuan çekirdek ve dil dosyalarını ayıkladığını tarafıma bildirdi :) hadi hayırlısı :)

karasahinemre

Üye
şu forumda bu işten adam akıllı anlayan bi madness bi belco var diğerleri edit yapıyor bence umarım başarılı olurlar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
belco2 adlı arkadaşımız şuan çekirdek ve dil dosyalarını ayıkladığını tarafıma bildirdi :) hadi hayırlısı :)

Ben de ayıkladım onları. Sys dosyalarını ayıklıyorum çeyreği bitti :D sistem fonksiyonları bios vs.

• Beğen
Tepkiler: Febris
hakan_710

hakan_710

Üye
şu forumda bu işten adam akıllı anlayan bi madness bi belco var diğerleri edit yapıyor bence umarım başarılı olurlar
arkadaşım tekrar uyarıyorum lütfen diğer arkadaşları kırıcı laflar sarf etmeyelim. herkes kimin ne olduğunu biliyo ve yeri geldiğinde herkese ihtiyacımız var

----------Eklendi @ 11:40:25 ---------- Yazıldı @ 11:39:29 ----------

Ben de ayıkladım onları. Sys dosyalarını ayıklıyorum çeyreği bitti :D sistem fonksiyonları bios vs.
işi rayına oturttuk galiba :D bundan sonraki hedefimiz carlayı portlamak :D:D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Febris
Febris

Febris

Üye
arkadaşım tekrar uyarıyorum lütfen diğer arkadaşları kırıcı laflar sarf etmeyelim. herkes kimin ne olduğunu biliyo ve yeri geldiğinde herkese ihtiyacımız var
evet herkezin bir gorevi olur yeri gelince

karasahinemre

Üye
kırıcı bi laf göremedim ben

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Valla elim ağrımaya başladı ara vereyim

• Beğen
Tepkiler: Febris
M@cros

M@cros

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hakan_710
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya bizim konuyla alakamız yok sırf destek ve moral olsun diye elimizden geldigi kadar yardımcı olmaya calısıyoruz moral bozucak tartışma çıkarıcak kimseye ihtiyacı yok bu konunun

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bitti mi acaba?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
hakan_710

hakan_710

Üye
hakan dün akşam dosyaları alana kadar 3-4 saat uğraştı. Kimse demesin az çalışıyor diye.
elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlar yanlış anlıyo sanırım neyse konu farklı yerlere gitmesin şu mübarek günde birbirimizi kırmayalım. susuyorum sadece.

karasahinemre

Üye
benim lafım onlara değil madness ben yazılımla ilgilenenlerden bahsediyorum cfw ye gelince konuşanlar iş ciddiye bindi mi sessizliğe bürünüyorlar bahsettiğim konu bu

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Neyse tamam. Devam edelim.

Üst Alt