Dampierre
Üye
size iyi bi haberim var z:\sys\bin i belco2 arkadaşımız upload ediyo şuan. madnessle paylaşacağım sonrasında. arkadaşlarımıza birkez daha teşekkürlerimi sunuyorum..
işte bu güzel haber
size iyi bi haberim var z:\sys\bin i belco2 arkadaşımız upload ediyo şuan. madnessle paylaşacağım sonrasında. arkadaşlarımıza birkez daha teşekkürlerimi sunuyorum..
valla bi bu konuda şanslıyım kardeşimde 5800 var kullanasım gelmiyo(5800 kullanıcıları yanlış anlamasınlar)
tamamdır sanada göndereceğim bu konuda çok istekli gördüm seni fakat sorumluluk kabul etmiyorum ona göreherkes kendi isteğiyle yapacak. ayrıca herhangi bir olumlu yada olumsuz gelişmede ilk bana haber vereceksiniz sonra forumdaki arkadaşları bilgilendireceğiz
bilmiyorum ki ayırmıştır heralde. dur sorayımCore ve rofs2 için ayırmış mı?
bilmiyorum ki ayırmıştır heralde. dur sorayım

mesajı gönderdim bekliyorum
Ayırmadıysa hiç işimize yaramaz![]()

siz yapana kadar orjinal belle gelir zaten![]()
çalışırsa bu arkadaşa yoksiz yapana kadar orjinal belle gelir zaten![]()
madem umudun yok orjinali bekle 
bence nokia güncellemeyi 111.030.609 olarak çıkartmayacak sürüm numarası değişecek bu sürüm numarasında symbian belle yazıyor yada güncelleme ile düzenleyecek
sürüm numarasını daha sonra minör güncellemelerle düzenler. şuan piyasada bu sürümle satılıyo cihazlarbence nokia güncellemeyi 111.030.609 olarak çıkartmayacak sürüm numarası değişecek bu sürüm numarasında symbian belle yazıyor yada güncelleme ile düzenleyecek
dur onu da sorarız
bence nokia güncellemeyi 111.030.609 olarak çıkartmayacak sürüm numarası değişecek bu sürüm numarasında symbian belle yazıyor yada güncelleme ile düzenleyecek

O da doğruTartıştığınız şeye bakın nokia belle symbian belle ne fark eder sonuçta belle![]()