Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
sizi en çok üzen ne olur biliyo musunuz,tam herşey tamam olur hazır olur çalışır.tam Foruma koyacakken naviye orjinal belle gelir. Allah korusun

Allah korusun

----------Eklendi @ 12:58:18 ---------- Yazıldı @ 12:57:52 ----------

Ha navi dediniz ben bir bakayım naviye

hakan_710

hakan_710

Üye
hakan kardeşim o zman ilk yükliceğin kişi benim yardım et bana hiç girmedim şu flash işine :)

biz bunu başaralım ya da başaramayalım herhangi bir şekilde flash atamayan arkadaşlar varsa ulaşsınlar müsait zamanlarda işlerini hallederiz ;)

hakan_710

hakan_710

Üye
Ayıklamak biraz zor. Tek tek dosyaları kopyalamaktansa üzerine yaz olmayan dosyaları sil diye seçenek olsa off

yaa madness senin de düşündüğün şeye bak yaklaşık 25bin tanecik dosya var :D:D

• Beğen
Tepkiler: Febris

sorgut

Üye
Size çok çok iyi bir haberim var arkadaşlar. Arkadaşımla konuştum 6-6:30 gibi benim eve geliyor kabul etti olayı. Hack demedim anlamaz başka bir şey sanır diye. Senin sistemi alıcaz dedim :) Akşam kesin artık bu işlemi yapıyoruz. Benim yüzümü kara çıkarmayın da umarım kötü bir şey olmaz arkadaşlar tele :) Bende daha hack yapmadım telimi çünkü :) Hadi kalın sağlıcakla...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve asrabi
asrabi

asrabi

Üye
Size çok çok iyi bir haberim var arkadaşlar. Arkadaşımla konuştum 6-6:30 gibi benim eve geliyor kabul etti olayı. Hack demedim anlamaz başka bir şey sanır diye. Senin sistemi alıcaz dedim :) Akşam kesin artık bu işlemi yapıyoruz. Benim yüzümü kara çıkarmayın da umarım kötü bir şey olmaz arkadaşlar tele :) Bende daha hack yapmadım telimi çünkü :) Hadi kalın sağlıcakla...

Süper Bir Haber :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
kötü bişey olursa masraflar ortak merak etme :D navi ne durumda

hakan_710

hakan_710

Üye

tamamdir bende senden haber bekliyorum. Hack yapmaktaki amaç sistem dosyalarına erişme işimiz bitince eski haline gelecek şekilde ayarlarım ben. Akşam görüşmek üzere :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
ow yeah olacak beyler :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

hakan_710 teamwiewerdan çeker gerekenleri zaten :) bu arada arkadaşın da bu iş sayesinde hacki aradan çıkarmış olur ve unsigned oyunları yüklemekte sıkıntı yaşamaz ;)

----------Eklendi @ 13:15:53 ---------- Yazıldı @ 13:14:18 ----------

:D olur ya belki sisteme bile görünmeyen dosyalar olabilir ama sisteme görünmese telefon çalışmaz neyse sustum :D

bootloader acaba telefonun neresinde gizli oluyor :D birtek onu bulamadım ben telefonun içinde kurcalarken :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
hakan_710 teamwiewerdan çeker gerekenleri zaten :) bu arada arkadaşın da bu iş sayesinde hacki aradan çıkarmış olur ve unsigned oyunları yüklemekte sıkıntı yaşamaz ;)

----------Eklendi @ 13:15:53 ---------- Yazıldı @ 13:14:18 ----------

bootloader acaba telefonun neresinde gizli oluyor :D birtek onu bulamadım ben telefonun içinde kurcalarken :D

Core'da olması lazım.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​heyecanla takip ediyorum sizi.inş güzel bir sonuç alacağız

TeAmo42

TeAmo42

Üye
benim bilgim hiç yok :D bana hiç sorma

----------Eklendi @ 13:17:13 ---------- Yazıldı @ 13:16:46 ----------

hit konu oldu ama :D

sorgut

Üye
Tamamdır o zaman akşama görüşmek üzere ... Hem bir kaç uygulama indireyim bende onun da gönlü olsun sonra alıp tamam senle işimiz bitti demeyelim adama :D

Üst Alt