TeAmo42
Üye
nokia bu yapar mı yapar ama sorun değil yeter ki belleli olalım öyle ya da böyle![]()
güzel bir bakış açısı

nokia bu yapar mı yapar ama sorun değil yeter ki belleli olalım öyle ya da böyle![]()

sizi en çok üzen ne olur biliyo musunuz,tam herşey tamam olur hazır olur çalışır.tam Foruma koyacakken naviye orjinal belle gelir. Allah korusun
hakan kardeşim o zman ilk yükliceğin kişi benim yardım et bana hiç girmedim şu flash işine![]()
Bak içime kurt düşürdün bende bakıım
Allah korusun
----------Eklendi @ 12:58:18 ---------- Yazıldı @ 12:57:52 ----------
Ha navi dediniz ben bir bakayım naviye

biz bunu başaralım ya da başaramayalım herhangi bir şekilde flash atamayan arkadaşlar varsa ulaşsınlar müsait zamanlarda işlerini hallederiz![]()
Ayıklamak biraz zor. Tek tek dosyaları kopyalamaktansa üzerine yaz olmayan dosyaları sil diye seçenek olsa off

5800 ım varken cfw işlerinde kurt gibiydim şimdi c6 da bşiey anlamıyomyaa madness senin de düşündüğün şeye bak yaklaşık 25bin tanecik dosya var![]()

Akşam kesin artık bu işlemi yapıyoruz. Benim yüzümü kara çıkarmayın da umarım kötü bir şey olmaz arkadaşlar tele
Bende daha hack yapmadım telimi çünkü
Hadi kalın sağlıcakla...5800 ım varken cfw işlerinde kurt gibiydim şimdi c6 da bşiey anlamıyom![]()

Size çok çok iyi bir haberim var arkadaşlar. Arkadaşımla konuştum 6-6:30 gibi benim eve geliyor kabul etti olayı. Hack demedim anlamaz başka bir şey sanır diye. Senin sistemi alıcaz dedimAkşam kesin artık bu işlemi yapıyoruz. Benim yüzümü kara çıkarmayın da umarım kötü bir şey olmaz arkadaşlar tele
Hadi kalın sağlıcakla...

kötü bişey olursa masraflar ortak merak etmenavi ne durumda
canım sıkıldı naviyi türkçeleştiriyorum 
Size çok çok iyi bir haberim var arkadaşlar. Arkadaşımla konuştum 6-6:30 gibi benim eve geliyor kabul etti olayı. Hack demedim anlamaz başka bir şey sanır diye. Senin sistemi alıcaz dedimAkşam kesin artık bu işlemi yapıyoruz. Benim yüzümü kara çıkarmayın da umarım kötü bir şey olmaz arkadaşlar tele
Hadi kalın sağlıcakla...

Boşcanım sıkıldı naviyi türkçeleştiriyorum
![]()

Hadi kalın sağlıcakla...
bu arada arkadaşın da bu iş sayesinde hacki aradan çıkarmış olur ve unsigned oyunları yüklemekte sıkıntı yaşamaz olur ya belki sisteme bile görünmeyen dosyalar olabilir ama sisteme görünmese telefon çalışmaz neyse sustum
![]()
birtek onu bulamadım ben telefonun içinde kurcalarken 
hakan_710 teamwiewerdan çeker gerekenleri zatenbu arada arkadaşın da bu iş sayesinde hacki aradan çıkarmış olur ve unsigned oyunları yüklemekte sıkıntı yaşamaz
----------Eklendi @ 13:15:53 ---------- Yazıldı @ 13:14:18 ----------
bootloader acaba telefonun neresinde gizli oluyorbirtek onu bulamadım ben telefonun içinde kurcalarken
![]()