Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalar geldiği gibi yapacağım. Yalnız dosyalar gelince Core'ı unlock yapmam lazım ve boyutu genişletmem lazım. Anna dosyaları üzerinden inceliyorum nasıl.

----------Eklendi @ 13:18:51 ---------- Yazıldı @ 13:18:01 ----------

Tamamdır o zaman akşama görüşmek üzere ... Hem bir kaç uygulama indireyim bende onun da gönlü olsun sonra alıp tamam senle işimiz bitti demeyelim adama :D

İyi fikir :naughty: dungeon hunter 2 asphalt angry birds götür :D

hakan_710

hakan_710

Üye
bi işe kalkıştık peşini bırakmam bunun valla baktık olmuyo taylor a başvuracam bişiyler yapıcaz artık. Ama olmama ihtimalini de göz önünde bulundurun arkadaşlar sonradan vay niye yapamadınız vay niye olmadı demeyin :)

sorgut

Üye
bi işe kalkıştık peşini bırakmam bunun valla baktık olmuyo taylor a başvuracam bişiyler yapıcaz artık. Ama olmama ihtimalini de göz önünde bulundurun arkadaşlar sonradan vay niye yapamadınız vay niye olmadı demeyin :)

Tabikide bunun bir garantisi yok denemekte yarar var sonuçta elimizde o sistemle çalışan bir telefon var

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

Aynen. Taylor sadece sızdırıyor ama bunu da göz önüne al.

----------Eklendi @ 13:21:44 ---------- Yazıldı @ 13:20:26 ----------

Tamamen hazır uda. Maps ve Store koymadım. Küçük widgetlar kaldı. Rofs3 hazır. Klavye dosyalarını gömdüm. Gerisi dosyalar gelince.

yolla74

Üye
baştan sonuna kadar bütün yazışmaları okudum...
ALLAH yardımcınız olsun...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve TheMadness

aspereas

Üye
yaw su belleli c6 ile bir inceleme vidosu cekseniz cok iyi olur

hakan_710

hakan_710

Üye

Aynen. Taylor sadece sızdırıyor ama bunu da göz önüne al.

----------Eklendi @ 13:21:44 ---------- Yazıldı @ 13:20:26 ----------

Tamamen hazır uda. Maps ve Store koymadım. Küçük widgetlar kaldı. Rofs3 hazır. Klavye dosyalarını gömdüm. Gerisi dosyalar gelince.

rofs3 e ne yazdın? Nokia belle yazalım oraya

sorgut

Üye
yaw su belleli c6 ile bir inceleme vidosu cekseniz cok iyi olur

O en kolayı . Akşam o da olur o zaman arkadaşlara dosyaları verince onlar ordan sistemle uğraşırken bende videosunu çeker aktarırım buraya :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
maddess orjinal widgetlarıda koy.Maps ve storeyi yükleriz biz ama şu belle widgetları olsun :D

hakan_710

hakan_710

Üye

Core de o :D resource / versions

----------Eklendi @ 13:25:10 ---------- Yazıldı @ 13:24:54 ----------

Onlar hazır.

valla mı? Benim pc açık deil cfw ile çok uğraşmadim rofs3 diye biliyorum ben :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Purpose.txt hakan_710 :D

----------Eklendi @ 13:26:48 ---------- Yazıldı @ 13:26:16 ----------

valla mı? Benim pc açık deil cfw ile çok uğraşmadim rofs3 diye biliyorum ben :)

Ona da koysan olur. Rofs3 genellikle klavye dosyaları falan var.

okitox

okitox

Üye
c6-01 belle için mi uğraşıyorsunuz siz şimdi :D kolay gelsin hocam merakla bekliyoruz sonucu :) da bi arkadaşın dediği gibi tam siz hazırlamışken nokia sürerse piyasaya......

destek olsun diye sizinkini yükleyecem vallaha :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 belle için mi uğraşıyorsunuz siz şimdi :D kolay gelsin hocam merakla bekliyoruz sonucu :) da bi arkadaşın dediği gibi tam siz hazırlamışken nokia sürerse piyasaya......

Bu akşam hiç forumda vakit geçirmeyeceğim direk firmware ile uğraşacağım.

TeAmo42

TeAmo42

Üye

buda güzel bakış açısı :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
inşallah erken yetiştiririz bari en azından 1 hafta eğlenin.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

Üst Alt