ya benim kafama takılan bir nokta var ya z sürücüsünde gizli görünmeyen dosyalar varsa?daha6 saat var dosyaların gelmesine bence herkes pcye biraz ara versinÖzellikle madness biraz uyu
![]()

daha6 saat var dosyaların gelmesine bence herkes pcye biraz ara versinÖzellikle madness biraz uyu
![]()
uyku tutmuyor.
Symbian C++ bilgim yok. Olsa bootloader yazarızRomu E: den çalıştırabiliriz veya hafıza kartı vs vs.

ya benim kafama takılan bir nokta var ya z sürücüsünde gizli görünmeyen dosyalar varsa?
----------Eklendi @ 12:26:31 ---------- Yazıldı @ 12:26:04 ----------
evet uyu yoksa gece uyuyakalirsin![]()

ben biraz pascal biliyom. O da yaramaz![]()
bootloader yazmaya yetmez.gizli dosyaları soran arkadaşın mesajina yarıldımmerak etme buluruz bi çaresini
![]()

Ben iOS cuyum biraz ama fanı değilim kesinlikle.
----------Eklendi @ 12:16:37 ---------- Yazıldı @ 12:15:36 ----------
Bakacağız sorun çıkarsa uzayabilir.

olur ya belki sisteme bile görünmeyen dosyalar olabilir ama sisteme görünmese telefon çalışmaz neyse sustum
![]()
mesela nokia suite in eski sürümlerinde gözüken dosya yeni sürümden bakınca gözükmüyo. Fakat x plore hack yaptıktan sonra hepsini görüyo nerdeyse 10 yıldır symbian kullanıyorum yani görmüyosada ben farketmedim 
valla haklısınmesela nokia suite in eski sürümlerinde gözüken dosya yeni sürümden bakınca gözükmüyo. Fakat x plore hack yaptıktan sonra hepsini görüyo nerdeyse 10 yıldır symbian kullanıyorum yani görmüyosada ben farketmedim
![]()

valla haklısınmesela nokia suite in eski sürümlerinde gözüken dosya yeni sürümden bakınca gözükmüyo. Fakat x plore hack yaptıktan sonra hepsini görüyo nerdeyse 10 yıldır symbian kullanıyorum yani görmüyosada ben farketmedim
![]()

bende var arkadaşlar hertürlü deneme yapılır ne yapılacağını söyleyin yeter.
bende var arkadaşlar hertürlü deneme yapılır ne yapılacağını söyleyin yeter.
rm 718 c6-01 059c260 kodlu olan varmı diye sorulmuş bende var onu söyledim ama anna yüklü