Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Maemo yüklesek NitDROID kurarız android de olur :islik

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
daha6 saat var dosyaların gelmesine bence herkes pcye biraz ara versin :D Özellikle madness biraz uyu :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
:D ya benim kafama takılan bir nokta var ya z sürücüsünde gizli görünmeyen dosyalar varsa?

----------Eklendi @ 12:26:31 ---------- Yazıldı @ 12:26:04 ----------

daha6 saat var dosyaların gelmesine bence herkes pcye biraz ara versin :D Özellikle madness biraz uyu :D

evet uyu yoksa gece uyuyakalirsin :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
:D ya benim kafama takılan bir nokta var ya z sürücüsünde gizli görünmeyen dosyalar varsa?

----------Eklendi @ 12:26:31 ---------- Yazıldı @ 12:26:04 ----------

evet uyu yoksa gece uyuyakalirsin :D

X-plore dan gizli dosyaları açacaklar :D

----------Eklendi @ 12:27:31 ---------- Yazıldı @ 12:27:11 ----------

ben biraz pascal biliyom. O da yaramaz :D

Perl ile C++ lazım.

----------Eklendi @ 12:29:18 ---------- Yazıldı @ 12:27:31 ----------

C++ C# VB falan biliyorum da çok az :D bootloader yazmaya yetmez.

hakan_710

hakan_710

Üye
gizli dosyaları soran arkadaşın mesajina yarıldım :D merak etme buluruz bi çaresini ;)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
:D olur ya belki sisteme bile görünmeyen dosyalar olabilir ama sisteme görünmese telefon çalışmaz neyse sustum :D

hakan_710

hakan_710

Üye
:D olur ya belki sisteme bile görünmeyen dosyalar olabilir ama sisteme görünmese telefon çalışmaz neyse sustum :D

valla haklısın :) mesela nokia suite in eski sürümlerinde gözüken dosya yeni sürümden bakınca gözükmüyo. Fakat x plore hack yaptıktan sonra hepsini görüyo nerdeyse 10 yıldır symbian kullanıyorum yani görmüyosada ben farketmedim :)

sawserez

sawserez

Üye
bende var arkadaşlar hertürlü deneme yapılır ne yapılacağını söyleyin yeter.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
valla haklısın :) mesela nokia suite in eski sürümlerinde gözüken dosya yeni sürümden bakınca gözükmüyo. Fakat x plore hack yaptıktan sonra hepsini görüyo nerdeyse 10 yıldır symbian kullanıyorum yani görmüyosada ben farketmedim :)

anladım :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

Nokia'nın gizlisi saklısı kalmadı hack yapınca ve nokiacooker çıkınca :)

hakan_710

hakan_710

Üye
millet dondu kaldı galiba :) kardeş bi cevap ver sana zahmet

sawserez

sawserez

Üye
rm 718 c6-01 059c260 kodlu olan varmı diye sorulmuş bende var onu söyledim ama anna yüklü

Üst Alt