onlarin bisi bildigi yok arkadaslar bende telesese sordum belle ne oluyo ki 701de android var diyo saka gibi otg kablosunu bilmeyen, n8in bataryasini cikarmak icin arkayi zorlayan adamlar bellenin ne zaman geleceni ne bilsin allah askina
teleses de çalışan biriyle finlandiya daki nokia fabrikasında çalışanları bir tutma bence. ama o ilk baştaki nokia çalışanını geç zaten ama o piyasayla dedikleri mantıklı. satış grafiği felan.
üstad esas hoş olmayan bildiğimizi paylaşmakmış bu forumda ben bunu anladım eeeee ne demişler etme e... Muhabbet küstüe cam kırığıyla.... Kestirirsin dediğin gibi altın semer ne ye yarar
sadece kınıyorum arkadaşı
BU ARADA BO KONUŞMALARI SAKIN HAFIZANIZDAN SİLMEYİN BAKALIM GELECEKMİ
GEEEELEEEECEEEEEEEK O KADAR
navifirm var arkadaşlar ilk hangi ülke için çıkarsa çıksın onu direk Forumdaki arkadaşlar türkçe yapar. Yani ilk hangi ülkeye gelirse bizde o gün flash atarız
Ya gercekten de javu yaşıyorum şuan anna güncellemesini beklerken de böyleydik.adminlerin işe koyulması lazım bence belle güncellemesi gelene kadar bu tip tarih verme konularında taviz verilmemesini düşünüyorum.çünkü hiç bir işlevselliği yok bu konuların.durum ortada lütfen göz ardı etmeyin.
vatandaşlar sakin adam lar diyorum !! şuanda c6 01 in satış da ki tlf ların da belle var ve kvk ücretsin yazılım atıyor belle yi garantisi olanlara olmayanlara 40 tl karşılığı elbette yakın bir günde verecekler piyasa talep eğrisine bakmaz adam lar vermeyecek olsalardı yeni çıkan c6 01 ler de belle olmaz dı piyasa da var
Forum nedir arkadaşlar? Birbirine sataşma yeri değil.Bırakın herkes fikrini yazsın.Gençler dünyadaki en büyük isyanlar düşünce özgürlüğü için çıktı.Buranın kıymetini bilin çünkü bu günleri çok arayacağız gibi geliyor.