Belle analog saat widgeti isteyenler (büyük saat)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih982

fatih982

Üye
    Konu Sahibi
Belle analog saat widgeti isteyenler (büyük saat)
BELLE analog saat isteyen arkadaşlar indirebilirler özellikle c7 kullananlar sertifikası varmı yok mu bilmiyorum benim tel hacklı yükleyenler sonuç yazarsa sevinirim.

link:
ss eklemeyi bilmiyorum
büyük ve küçük saat widgetleri eklenmiştir büyük saati beğenmeyenler kaldırıp yreine küçük saat klasöründeki proyu kurup küçük saati tekrar kullanabilirler

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

mmb7982

mmb7982

Üye
kurdum.widget olarak ekledim.ama küçük analog saat widget listesinden kayboldu.bende uygulamalardan kaldırdım şuan küçkük saatte yok.yani eğer büyük saat önemli derseniz kurun.ama küçükten memnunsanız kurmayın küçük tamamen kayboluyor.bu yüzden beğenmedim :kotu:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
kurdum.widget olarak ekledim.ama küçük analog saat widget listesinden kayboldu.bende uygulamalardan kaldırdım şuan küçkük saatte yok.yani eğer büyük saat önemli derseniz kurun.ama küçükten memnunsanız kurmayın küçük tamamen kayboluyor.bu yüzden beğenmedim :kotu:
telefonu acip kapatinca gelmesi gerekiyor.

kalbimdesiin

Üye
Sonuç harika ben az önce indirip yükledim saat gerçekten büyüdü kocaman oldu hemde orjinal saat başka bi widget falan değil saati büyütüyo

kalbimdesiin

Üye
Me yapacaksınız tırnak kadar saati alın ışte kocaman canavar gibi saat bence mükemmel olmuş

mmb7982

mmb7982

Üye
paylaşım için herhangi birşey söylemedim yanlış anlaşılmasın lütfen.uygulama şık duruyor.sürekli büyük saat kullancaklar için gayet güzel olmuş kursun dedim zaten.ama arada sırada küçük saat kullacak varsa yada büyüğünden hoşlanmayıp küçüğe dönmek isteyecek olan arkadaşlar için bir uyarı niteliğinde yazdım.fatih kardeşim yanlış anlama benimki sadece bir yorum emeğine sağlık.

fatih982

fatih982

Üye
    Konu Sahibi
küçük saatin geriye gelmesi içinde elimde programı var ancak pc başına geçince upload ederim şuan mobilim

mesut1979

Üye
slm,yalniz telefonun hackli olmasi lazim yoksa kurulmuyor

fatih982

fatih982

Üye
    Konu Sahibi
küçük saat programı eklendi

one_serhat

one_serhat

Üye
anna yüklü telimde bende olmuyor seçiyorum widgwt kataloğundan
kabul ediyor ama boş ekran çıkıyor saat felan çıkmıyor

fatih982

fatih982

Üye
    Konu Sahibi
belle için anna için değil

mmb7982

mmb7982

Üye
linke tıklayıp siteye girdikten sonra bağlantıya tıkladığımda hata veriyor.bu arada 2si yani küçük ve büyük saat aynı pakettemi uploadladın acaba fatih?

fatih982

fatih982

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur ikiside aynı pakette linke bakıyorum

fatih982

fatih982

Üye
    Konu Sahibi
link sağlam tekrar denermisin

mmb7982

mmb7982

Üye
teşekkürler

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:tşk:

romaz

romaz

Üye
ustad ıkısını aynı anda tutma şsnsımız yokmudur sankı youtube videolara bakarken bıi menude gormustum ıkısı aynı anda

fatih982

fatih982

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece su sekil de çözdüm önce büyük saati kurup ekrana ekliyorum sonrada küçük saati kurup ekliyorum

MertcaN9

MertcaN9

Üye
nasıl yükleniyor bu sevgili arkadaşım bir de bir şey sormak istiyorum ekran tuş kilidin de iken çıkan saat büyüyor dimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt