Belle Görünümlü C6-01-Düzeltişmiş Versiyon Linkler Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710

hakan_710

Üye
Baran bizden önce çıkarmış belleyi :D

79mm79

79mm79

Üye
belleyi göremedik bari sahtesini görelim. dün bir arkadaşın 5800'nı flashladım onu bile belle görünümlü yapmışlar

hakan_710

hakan_710

Üye
şimdi bunu yapmam için hafıza kartını falan boşaltıp temizlemem gerek. ama malesef yapamam içinde oyun saveleri falan var. son bir haftadırr kaç kez flash attım bilmiyorum sırf bugün serviste bi tane atıldı bende evde downgrade falan derken 4 kez attım ölece duruyo en son hard format attım menüde çoğu uygulama da yok belle gelene kadar kalsın:zuhaha:

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bunu yapmam için hafıza kartını falan boşaltıp temizlemem gerek. ama malesef yapamam içinde oyun saveleri falan var. son bir haftadırr kaç kez flash attım bilmiyorum sırf bugün serviste bi tane atıldı bende evde downgrade falan derken 4 kez attım ölece duruyo en son hard format attım menüde çoğu uygulama da yok belle gelene kadar kalsın:zuhaha:
Sen bilirsin :cigara:

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh
cyber

cyber

Üye
kafayı yiycem yine dosya bozuk diyo sorun nerde bulamadım

79mm79

79mm79

Üye
ben yükledim güzel olmuş eline sağlık hata filan vermedi. ama ne kadar belleye benzemiş olsada spbshell'e bir türlü ısınamadım. neyse biraz kullanayım hele. tekrar teşekkürler

realdreamss

realdreamss

Üye
Bu bildirim çekmecesi denilen yeri nasıl açabiliriz yardım edermisiniz :D

realdreamss

realdreamss

Üye
hmm ondan bahsediyorsanız yüklüde benimki resimdekine pek benzemiyor (setting bar son sürüm sayısını hatırlamıyorum :D)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim çekmecesi yapma spbde var madness.Kardeş sen tüm anlatılanları yaptınmı?Eğer yaptıysan bildirim çekmecesi indirir gibi yap sonra bi ekran geleck yukarıdan sonra sağ üstte profillere tıkla alta bişilergelecek.arka planı dğiştiri sç benim verdğim resimi seç süper olacak.

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh
legolas29

legolas29

Üye
Güzel olmuş da orjinal belle daha güzel.

Katrem1

Üye
benım c6 da usb sorunu cıktı format attım. daha sonra o sorun gıttı hemen guncellestırmelerını yukledım. ve telefonumun gorunumu tamamen degıştı. Acaba bu bnım format atmamla garanti kapsamından cıkar mı ?

Febris

Febris

Üye
benım c6 da usb sorunu cıktı format attım. daha sonra o sorun gıttı hemen guncellestırmelerını yukledım. ve telefonumun gorunumu tamamen degıştı. Acaba bu bnım format atmamla garanti kapsamından cıkar mı ?

hayır çıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt