Belle gizlilik ayarları açık bilginize!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uruno

uruno

Üye
Ben dün kapattım sanki pil ömrü biraz uzadı psikolojikte olabilir ama bana uzadı gibi geldi

SilentOne

SilentOne

Üye
banada ole geliyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben demiştım sürekli veri gönderiyor iki hafta önçe kapatmıştım sarjında uzadığını yazmıştım

uribaju

uribaju

Üye
kimse birşey bilmiyor mu bu özellik microsoft uygulamaları yüklenince ortaya çıkar yani microsoft apps yüklü olmayan telefonlarda ürün geliştirme alanı çıkmaz.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hayır ben microsoftu hiç yüklemedim ama vardi

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
bende acikti

uribaju

uribaju

Üye
hayır ben microsoftu hiç yüklemedim ama vardi

telefonun bellesi orjinal mi sızıntı mı benimki sızıntı başta yoktu microsoftu yükleyince ortaya çıktı sende de yüklüdür farketmemişsindir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
orjinal dostum microsoftu hic yuklemedim tek arama gerecini yükledim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
microsofttan kaynaklanabilir ben kurmadım bende cıkmadı mesela kuranlar hafızanın hergün azaldıgını soyluyordu veri toplayıp gönderiyo olabilir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben kurmadım kuruluda degıl hala yazılım guncellemede durur bende neden var pekı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu da 808'den

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gizli servise'mi çalisıyor acaba

fercel307

fercel307

Üye
bndede yok

uribaju

uribaju

Üye
orjinal dostum microsoftu hic yuklemedim tek arama gerecini yükledim

orjinal olmasından kaynaklanıyor olabilir nokia orjinal bellelere microsoft yapılandırması sıkıştırmıştır büyük ihtimal..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sıkıştırma degıl yazılımdan haric yuklenıyor zaten dostum gömülmuş olsa lync note vs nerde

uribaju

uribaju

Üye
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yaanií

uribaju

uribaju

Üye
mümkünse konuya girip tartışma yaratma rica ediyorum isteyen kapatsın isteyen açsın...
ne tartışması ya başka alemlerde misin? varsa sorun şikayet et dostum ki ortada tartışma yok ama sen çıkarmaya meyillisin galiba :)

SilentOne

SilentOne

Üye
adam isyancı beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt