Belle gizlilik ayarları açık bilginize!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Belle gizlilik ayarları açık bilginize!

Arkadaşlar resimde görüldüğü üzere Nokia bizden kullanım istatistiklerimizi topluyormuş. Yalnız kafama takılan bişey var biraz önce arkdaşımın N8 inde baktığımda bu menü yok buna bir anlam veremedim C7 de durum nedir onu da bilmiyorum, bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Ek olarak şahsen ben veri falan toplanılmasını istemiyorum, ayar varsayılan olarak açık geliyor!! Ben tesadüf eseri gördüm bu ayarı ve hemen kapattım. Kapatıp kapatmamak size kalmış bilginize.

EDİT: n8'de listenin farklı bir sırasındaymış arkadaşların söylediğine göre

• Beğen
Tepkiler: Tuba

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bende açıkmış.Açık kalsın :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben bir hafta önce gördüm bende kapattım şarja etkisi varmı bilemem ama kapatınca şarj uzadı geldi bana internet kullanimimda

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
ben bir hafta önce gördüm bende kapattım şarja etkisi varmı bilemem ama kapatınca şarj uzadı geldi bana internet kullanimimda
çok fark edeceğini sanmıyorum ama ben kapattım isteyen kapatsın. kapatmayanlarda belle nin gelişimine yardımcı olsun :D bnm merk ettiğim c6 da var da neden n8 de yok?

Bomb City

Bomb City

Üye
şimdi baktım bende öyle bişey yok :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
n8de var arkadasım sarzıda etkiliyo bu arada cünkü belli aralıklarla nokiaya veri gönderiyo bazen telefonunuzda veri simgesini acık görürseniz bakın bn baktım kendi kendine baglanıp gönderiyo

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde farkettim kapatalım bakalım nolucak şarja etkisi olucak mı acaba :D

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
n8de var arkadasım sarzıda etkiliyo bu arada cünkü belli aralıklarla nokiaya veri gönderiyo bazen telefonunuzda veri simgesini acık görürseniz bakın bn baktım kendi kendine baglanıp gönderiyo
1 saat önce arkadaşıma flash attım onda bulamadım :S ben mi yanlış gördüm yoksa?

SilentOne

SilentOne

Üye
bilmem ama çok saçma bir şey ozamn bunun sayesinde telefonumuz takib ediliyor olabilir her nete bağlandıqında ozamn cihaza hack yaptıqımız flen belli olmazmı

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
sadece veri bağlantısı olduğunda istatistikleri gönderir diyo sözde, ama ben güvenemedim kapattım. ne kadar yararı olur deneyip görelim

----------Eklendi @ 23:10:01 ---------- Yazıldı @ 23:07:57 ----------

bilmem ama çok saçma bir şey ozamn bunun sayesinde telefonumuz takib ediliyor olabilir her nete bağlandıqında ozamn cihaza hack yaptıqımız flen belli olmazmı
hack işini artık problem etmiyorum isterse garantiden çıkaracak desinler Nokia'nın RDA diye bi servise var geliştiriciler için oraya girince istediğin tele uzaktan bağlanıp yaptığın uygulamayı deneyebiliyosun. bazıları ordaki telleri bile hacklemişler gerisini sen düşün artık :D

faruk26kuraf

Üye
c6 01 bendede yok dediginden

SilentOne

SilentOne

Üye
ooo ozamn iyimiş ya bizde ole derik artık :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1 saat önce arkadaşıma flash attım onda bulamadım :S ben mi yanlış gördüm yoksa?

uyglama ayarlarında yalnız arkadasın verdigi ss deki benimkinden farklı bende listenin en altında cıkıyo

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 bendede yok dediginden
eee alın işte bu arkadaşta yok diyo ? :S dikkatli baktın mı kardeş bi daha kontrol et sana zahmet ayarlar -> uygulama ayarları -> ürün geliştirme

----------Eklendi @ 23:14:11 ---------- Yazıldı @ 23:12:54 ----------

uyglama ayarlarında yalnız arkadasın verdigi ss deki benimkinden farklı bende listenin en altında cıkıyo
dediğin gibi olabilir ben alta bakmadım orada göremeyince şaşırmıştım o an için demek ki hepsinde var n8 de altta

Bomb City

Bomb City

Üye
bende de yok ilk sayfada yazmıştım zaten
eee alın işte bu arkadaşta yok diyo ? :S dikkatli baktın mı kardeş bi daha kontrol et sana zahmet ayarlar -> uygulama ayarları -> ürün geliştirme

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim c6da e mail in altındayMIŞ konu açılınca farkettim böyle birşeyin varlığından.kapattım bende..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bende yok :hmmm

fatih54102

fatih54102

Üye
bence kapatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt