Belle gizlilik ayarları açık bilginize!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
ve bide şuda var bari bizden habersiz bilgileri alıyorsun tamam anladıkta bunu daha onceden neden yapmadan ey nokia

tarxhn

tarxhn

Üye
bende şimdi kapatıyorum

erollcelik

erollcelik

Üye
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arama gerecını yüklerseniz çıkıyor ürün geliştirme

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
şimdi kapatalımmı kapatmayalımmı anlamadımki

tolunay378

Üye
c7 belle yok

fLuke!

fLuke!

Üye
Bende var tel c6-01 format fln atmadım.Listenin sonunda buldum.Kapattım.:D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende yok :D

SilentOne

SilentOne

Üye
iyi bak oralardadır.:D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yok hacı baktım tam 10 tane sekme var ürün geliştirme falan yok:D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arama gerecını yukledın mı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
formatta gidıyor diyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arama gerecini güncellemiştim güncellemede microsoftla sosyal var kullanmadıgım için indirmedim belleyi yükledikten sonra bi kere soft format atmıştım demekki o zaman gitti

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen benımde formattan sonra kayboldu

YkPkY

YkPkY

Üye
e6 belle 111.130.625
öyle bir tik dahi yok

çünkü kendi yaptığım cfw kullanıyorum.ana menüden Nokia Öneriler uygulamasını kaldırın yeter.ben cfwden silmiştim çünkü

----------Eklendi @ 19:03:02 ---------- Yazıldı @ 18:56:37 ----------

Arkadaşlar resimde görüldüğü üzere Nokia bizden kullanım istatistiklerimizi topluyormuş. Yalnız kafama takılan bişey var biraz önce arkdaşımın N8 inde baktığımda bu menü yok buna bir anlam veremedim C7 de durum nedir onu da bilmiyorum, bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Ek olarak şahsen ben veri falan toplanılmasını istemiyorum, ayar varsayılan olarak açık geliyor!! Ben tesadüf eseri gördüm bu ayarı ve hemen kapattım. Kapatıp kapatmamak size kalmış bilginize.

EDİT: n8'de listenin farklı bir sırasındaymış arkadaşların söylediğine göre

e6 belle 111.130.625
öyle bir tik dahi yok

çünkü kendi yaptığım cfw kullanıyorum.ana menüden Nokia Öneriler uygulamasını kaldırın yeter.ben cfwden silmiştim çünkü

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
e6 belle 111.130.625
öyle bir tik dahi yok

----------Eklendi @ 19:03:02 ---------- Yazıldı @ 18:56:37 ----------

e6 belle 111.130.625
öyle bir tik dahi yok

öneriler uygulamasını zaten ilk gün kaldırmıştım. Fakat yine de seçenek hala mevcut. Yani onunla bir alakası yok farklı bir uygulama ile alakalı ama hangisi olduğu hakkında fikrim yok açıkçası. Bu aralar fazla ilgilenemiyorum kapattım gitti sadece

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arama gerecıyle alakalı

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bu ürün geliştirmeyi ben de geçen gün kapatmıştım sonra menüyü toparlarken öneriler, fsecure gibi orjinal gelen birçok programı kaldırdım şuan ürün geliştirme seçeneği yok menüde
bu arada bu ürün geliştirme seçeneğinin olması güzel bizim kullanım alışkanlıklarımızı görüp ona göre yeni geliştirmeler ve güncelleştirmeler hazırlıyorlar
eğer telefonunu çok kullanan kişiler bunu kapatırsa yeni gelecek güncelleştirmeler bizim kullanımımıza göre değil de bunu açık bırakan arkadaşların kullanımına göre gelecek bu yüzden pek kapatma taraftarı değilim ancak şu aralar yine cihazı kobay olarak kullandığımdan kapatmıştım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt