çok fark edeceğini sanmıyorum ama ben kapattım isteyen kapatsın. kapatmayanlarda belle nin gelişimine yardımcı olsunbnm merk ettiğim c6 da var da neden n8 de yok?
şimdi kapatalımmı kapatmayalımmı anlamadımki
yok hacı baktım tam 10 tane sekme var ürün geliştirme falan yok![]()
Arkadaşlar resimde görüldüğü üzere Nokia bizden kullanım istatistiklerimizi topluyormuş. Yalnız kafama takılan bişey var biraz önce arkdaşımın N8 inde baktığımda bu menü yok buna bir anlam veremedim C7 de durum nedir onu da bilmiyorum, bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Ek olarak şahsen ben veri falan toplanılmasını istemiyorum, ayar varsayılan olarak açık geliyor!! Ben tesadüf eseri gördüm bu ayarı ve hemen kapattım. Kapatıp kapatmamak size kalmış bilginize.
EDİT: n8'de listenin farklı bir sırasındaymış arkadaşların söylediğine göre
öneriler uygulamasını zaten ilk gün kaldırmıştım. Fakat yine de seçenek hala mevcut. Yani onunla bir alakası yok farklı bir uygulama ile alakalı ama hangisi olduğu hakkında fikrim yok açıkçası. Bu aralar fazla ilgilenemiyorum kapattım gitti sadecee6 belle 111.130.625
öyle bir tik dahi yok
çünkü kendi yaptığım cfw kullanıyorum.ana menüden Nokia Öneriler uygulamasını kaldırın yeter.ben cfwden silmiştim çünkü
----------Eklendi @ 19:03:02 ---------- Yazıldı @ 18:56:37 ----------
e6 belle 111.130.625
öyle bir tik dahi yok
çünkü kendi yaptığım cfw kullanıyorum.ana menüden Nokia Öneriler uygulamasını kaldırın yeter.ben cfwden silmiştim çünkü