belle geldi heyecan bitti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte bi kere google girmiş kanlarına

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Windows phone 2 seneye androide kök söktürecek

büyük bir ihtimal ole de gorunuyor zaten google sırf oyuzden planlarını kurmaya başladı bile

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
elinden geleni ardına koymasın firmaların rekabetleri her zaman müşteriye yarar yazılımda Microsofta kafa tutucak tanımam..

O reklamları kaldıracak zıbıl gıbı programlar var markette google heryerden para kazanıyor örnegın sen bu sıteye gırerken nerden arama yapıyorsun acaba?

Marketten zıbıl gıbı program ındırıdm telefona tık demedı hani vuris acaba?

W7 yıde görecez bakalım bende dört gözle beklıyorum o lumia serilerini.

arkadaşlar konu belle konusu yine android symbian kapışması başlamış

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
alanların yorumlarına bakabilirsin Lumialar için ben bu siteye girerken yer imlerinden giriyorum ve arama motoru olarakda yandex kullanıyorum son olarak da sen nete girerken hangi işletim sistemini kullanıyorsun acaba? Adamlar kişisel verilerinizi topluyor diyoruz sen hala uygulama da uygulama

---------- Eklendi @ 20:35:36 ---------- Yazıldı @ 20:34:15 ----------

ayrıca maxicep in haber arşivlerine bakarsan marketten bir milyon kullanıcıya virüs girdi haberini görürsün..

oda doğru ama şahsen bn win7yi kendim modladığım için birazcık ole şeyler olmuyor bnde

doctorrr

Üye
virüs illa ki senin cihazını pert edecek değil ya burda kişisel bilgileri ele geçiren google ın kendi ürettiği casus bir proglamlamalardan bahsediyoruz..bekle bekle fena geliyo çok fena...

Ee nokianin programlarınıda ındırdıgmızde onlardada reklam var örnegın shot gun marketten ındırıyoruz hatta kontor bıle gıdıyor reklam yuzunden cok tlmı yedı bu nokıa bu yuzden.

Benım amacım symbiani kötulemek deıgl, Androide gecin demek degıl sadece görudugm kullandıgım herşey icin yorum yapıyorum farklarını söylüyorum.

Kullandigim işletim sistemim Apple.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sony vardı sende ne ara apple a geçtin.. Apple markadır işletim sistemi değil işletim sistemi iOs dur.

Bılıyoruz marka oldugunu apple marka bılgısayar dıyorm.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İşletim sistemim apple yazmışsın dostum ne bilim ben MacOs yazsaydın anlardık..

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İnsanlar değişik Engin abi

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar lütfen konuyu katşılıklı atışmaya çevirmeyelim gereksiz mesajla doluyor konular her konuya symbian android çekişmesi bulaşmasın

Belle geldi heyacan bitti...........mi acaba?Şimdi de lumia heyecanı sardı, hemde nasıl

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
lumia bi tutku heyecandan ziyade

Konu Sahibi
lumia degilde wp yi saglam gelistirirler ise eger ne android de ne ios foos kalir. ayrica birakin android kullanan androidi anlatsn ios kullanan iosu herzaman meyve veren agac taslanir ( meyve veren tek agac NOKIA ) baska bi konudada dedigim gibi adamlar 1 milyar 2 yuz milyon daha fazla bir telefona verip kendi telefonundan 1 milyar 2 yuz milyorn daha ucuz olan bir nokia ile arasnda cok az bi fark gorunce cilgina donmesi normaldir ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...