_ardaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
sanırım bazı arkadşlar düzgün flash atamadıkları için birçok sorun yaşamakta. çıktığı ilk gün phoenix ile flash attım ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. herşey sorunsuz bikaç ufak sorun dışında.asphalt 6 da atma sorunu vardı belle uyumlusunu indirdim sorun giderildi bir de web tarayıcı biraz sıkıntılı onda da opera kullanıyorum. sorun yaşayanlar yeniden flashlasınlar
Ben aradım nokia destek hattını bir bayan çıktı karşıma flv sorununu söyledim bi bakayım dedi neye baktı bilmiyorum uygulama yükleyin dedi uygulamanın ismini sordum söylemedi yok neymiş uygulama ismi söyliyemezmiş . Oviden bakın bulun dedi bende s.git dedim öyle birşey yok uygulama ile netteki flv dosyasının ne alakası var çözemedim.. Neyse destek hattı boş onu bildirmek için söyledim....
evet flv hatalı çoğu kişi bundan şikayetçi
----------Eklendi @ 20:32:11 ---------- Yazıldı @ 20:31:38 ----------
flash atan arkadaşlar sonuç nedir?
tekrar flash atacaksınız bende neden sorun yok???Bence Tekrar flashla olcak gibi değil tamamen yazılım eksikliği var güncelleme gelmesi şart. Şimdi bende flashlıcam bakalım. Bu nokianın yaptığı tam bir üç kağıtçılık. kandırıyorlar galiba yok uygulama yükle düzelir uygulama ile düzelecekse sen neden yazılıma atmadın o uygulamayı gerizekalı nokia
sanırım bazı arkadşlar düzgün flash atamadıkları için birçok sorun yaşamakta. çıktığı ilk gün phoenix ile flash attım ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. herşey sorunsuz bikaç ufak sorun dışında.asphalt 6 da atma sorunu vardı belle uyumlusunu indirdim sorun giderildi bir de web tarayıcı biraz sıkıntılı onda da opera kullanıyorum. sorun yaşayanlar yeniden flashlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?