Belle flash problemi .. (c6-01) için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas140

legolas140

Üye
    Konu Sahibi
Belle flash problemi .. (c6-01) için
Değerli forum üyeleri dün galatasaray derbisini izlemek istedim ligtv.com a girdim. Maçı buldum tıkkadım.. Yuvarlak yükleniyor işareti geldi sonra 10-20 sn sonra videonun olduğu bölgenin sol üstünde şeffaf bir f harfi oluyo.. Açılmıyo.. Kendi yorumumca flash hatası veriyo yada kaldırmıyor. Önceden bazen girerdi bazen böle hata verirdi ama artık hep hata veriyor. Bide geçnlerde telefonu tv ye bağlayıp herhangi bi kanalın canlı yayın sayfasına girdim . Onlarıda açmadı..bunun çözümü varmı..
Not: İnternetimde bi problem yok wifi ile modemddn giriyorum.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
valla ben dün sırf arkadaşım filmleri açmıyor dedi diye deneme amaçlı direkizle.net e girdim çatır çatır da açtı filmi
ama şöyle birşey var benim telefonda kurtuluş abinin cfw var Web tarayıcı hafızası e: de
sen hangi tarayıcıdan girdin?

legolas140

legolas140

Üye
    Konu Sahibi
bellenin kendi tarayıcısından girdim... Hafıza kartımda yer yoktu.. Ama bu sorunu her zaman yaşıyorum..Kurtuluş abinin yaptığı cwf c6-01 içinse linkini atarmsn ?

SilentOne

SilentOne

Üye
girdiğin site flash player 11 destekli olduqu için açmamıştır

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
orjinal belle kullanıyorum dediğin siteden video izleyemdm maalesef

orjinal tarayıcı ile girdiğinde partlı sistemde 1. partın play işaretine basıp az bekliyorsun sonra videoya çift tıklayıp izliyorsun ama telefon hafızan doluysa videoyu tam yükleyememiştir
Cfw kullandığım için bende direk E: de kullanıyor tarayıcı hafızasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt