701 hangi nesil oluyo
701 hangi nesil oluyo
) şaka bir yana ilk defa aldığım bir telefona üretici tam destek veriyor sevindim valla samsung ne çektirmişti ya oh be 
1 sene sonra inim inim inlersin destek diye nokianın satış taktiği bu göz boyamabiz yeni nesiliz sıkıntı yok) şaka bir yana ilk defa aldığım bir telefona üretici tam destek veriyor sevindim valla samsung ne çektirmişti ya oh be
![]()
1 sene sonra inim inim inlersin destek diye nokianın satış taktiği bu göz boyama
nitekim bu fp1 güncellemesi bizi 1 sene götürür donanımsal bir sıkıntı olmadığı sürece tabiki . Birde şöyle bir durum var nokia nın hiç bir modeli 2 sene sıkılmadan kullanılacak modeller değil tabi bu benim nacizane düşüncem ama malzeme olarak kaliteli telefon yapıyorlar yiğidi öldür hakkını yeme demişlervalla ben nokia nın satış taktiğini bilmem de benim taktiğim telefonun etinden sütünden yararlanıp satmaknitekim bu fp1 güncellemesi bizi 1 sene götürür donanımsal bir sıkıntı olmadığı sürece tabiki . Birde şöyle bir durum var nokia nın hiç bir modeli 2 sene sıkılmadan kullanılacak modeller değil tabi bu benim nacizane düşüncem ama malzeme olarak kaliteli telefon yapıyorlar yiğidi öldür hakkını yeme demişler

heralde şaka yapıyorsun. piyasada ürettiği cihazlara yazılımsal desteği uzun süre veren tek firma nokiadır. sonrasında iphone gelir ama onların kinden bir anlamadımya neyse1 sene sonra inim inim inlersin destek diye nokianın satış taktiği bu göz boyama
öyle diyorsunda yapamıcagı bişe degilkigünaydın . Aylar öncesinden bilenen bişi zaten. Gözünüz hiç doymuyor arkadaşlar. Ya sizi ilk symbian 3 te bıraksaydı. Anna ,belle muhabbeti olmasaydı ? İki dakika halinize şükredin degerli arkadaşlar.
![]()
öyle diyorsunda yapamıcagı bişe degilki