Belle Feature Pack 1 [FP 1] 1.Nesil Symbian^3'lere gelmeyecek!

Sponsorlu Bağlantılar

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Nokia iyici unuttu bizleri:

Cevap gördüğünüz gibi :(
---
Birinci Nesil Nokia Symbian^3 Cihazları:c6-01,N8,C7 gibi.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Normal birşey şaşırmamak lazım

ekoks20

ekoks20

Üye
701 hangi nesil oluyo

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
abi bi karar verin yaa gelcekmi gelmcekmi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gelir arkadasım gelir sadece sabır

ekoks20

ekoks20

Üye
1. yada 2. nesil olduğuna nasıl karar veriliyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
1.nesıl n8 c6 01 c7 gibi symbıan 3 teller 2.nesıl 603,700,ve 701 gibı

ekoks20

ekoks20

Üye
arkadaşlar 701 in sürümünü adresinde feature pack1 olarak göstermişler. size geldimi güncelleme

luckysleven

luckysleven

Üye
Symbianize

Symbianize

Üye
biz yeni nesiliz sıkıntı yok :)) şaka bir yana ilk defa aldığım bir telefona üretici tam destek veriyor sevindim valla samsung ne çektirmişti ya oh be :pro:
1 sene sonra inim inim inlersin destek diye nokianın satış taktiği bu göz boyama

luckysleven

luckysleven

Üye
1 sene sonra inim inim inlersin destek diye nokianın satış taktiği bu göz boyama

valla ben nokia nın satış taktiğini bilmem de benim taktiğim telefonun etinden sütünden yararlanıp satmak :) nitekim bu fp1 güncellemesi bizi 1 sene götürür donanımsal bir sıkıntı olmadığı sürece tabiki . Birde şöyle bir durum var nokia nın hiç bir modeli 2 sene sıkılmadan kullanılacak modeller değil tabi bu benim nacizane düşüncem ama malzeme olarak kaliteli telefon yapıyorlar yiğidi öldür hakkını yeme demişler

gokhan3505

gokhan3505

Üye
valla ben nokia nın satış taktiğini bilmem de benim taktiğim telefonun etinden sütünden yararlanıp satmak :) nitekim bu fp1 güncellemesi bizi 1 sene götürür donanımsal bir sıkıntı olmadığı sürece tabiki . Birde şöyle bir durum var nokia nın hiç bir modeli 2 sene sıkılmadan kullanılacak modeller değil tabi bu benim nacizane düşüncem ama malzeme olarak kaliteli telefon yapıyorlar yiğidi öldür hakkını yeme demişler

sana %100 katılıyorum 1 1.5 senede bir yenilemek lazım destek görmek istiyorsan ben vala 7 senede 7.telefonumu kullanıorum mezun olunca tekrar yenilerim heralde :)

alicavush

Üye
heralde şaka yapıyorsun. piyasada ürettiği cihazlara yazılımsal desteği uzun süre veren tek firma nokiadır. sonrasında iphone gelir ama onların kinden bir anlamadımya neyse

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende anlamadım!

Blue Night

Blue Night

Üye
O kadar para verip aldık bu telefonları. Yazık NOKIA'a. Bu n8 benim en son nokia telefonum. istediklerini yapsınlar. elalem günlük 150 uygulama 150 oyun eklesin hepside işe yarar ve kaliteliler. bizde 2-3 uygulama için yırtıyoruz resmen. nokia batmasada fazla yaşamayacak. ne zamanki nokia alır androidi kullanır o zaman nokiaya dönerim. yada n9un devamı olursa mego falan.

anılbaran

anılbaran

Üye
günaydın . Aylar öncesinden bilenen bişi zaten :) . Gözünüz hiç doymuyor arkadaşlar. Ya sizi ilk symbian 3 te bıraksaydı. Anna ,belle muhabbeti olmasaydı ? İki dakika halinize şükredin degerli arkadaşlar. :)

• Beğen
Tepkiler: fatih54102
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
günaydın . Aylar öncesinden bilenen bişi zaten :) . Gözünüz hiç doymuyor arkadaşlar. Ya sizi ilk symbian 3 te bıraksaydı. Anna ,belle muhabbeti olmasaydı ? İki dakika halinize şükredin degerli arkadaşlar. :)
öyle diyorsunda yapamıcagı bişe degilki

anılbaran

anılbaran

Üye

öyle diyorsunda yapamıcagı bişe degilki

valla bundan sonra 1 GHZ işlemci şartı koyuyor. Bi nedeni var demekki . Yani cihazlar yeni sistemi kaldırmayacagı için böyle yapıyor olabilir :)

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler android i çok büyütüyorsunuz .. Bakın bundan önce 3 android cihaz kullandım ama destek konusunda android in bir artısı yok . Şöyleki galaxy s kullananlar şuanda ice cream sandwich güncellemesi alamıyor ancak custom romlar ile telefonlarını güncel tutmaya çalışıyorlar. Dışarıdan bakıldığında samsung un ilk amiral gemisi ve hala popüler bir cihaz ama samsung desteğini kesti bunun gibi bir çok marka-model için örnekler verebiliriz.. Yani demek istediğim şudur ki nokia androide geçtiği anda verdiği desteğin samsungdan bir farkı olmayacak ve yarışta kalmak için model üzerine model çıkaracak bu sefer elinizdeki telefonlardan olacaksınız .

Ha bu demek olmuyor ki symbian androidden daha iyi . Bütün işletim sistemlerinin kendisine göre artısı olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadarki 10 günlük symbian deneyimim de android in sadece 1 dakikada root olma kolaylığını arıyorum bu sayede binlerce uygulamaya ulaşabiliyorduk tabi 10 uygulamanın 4 ü çöp oluyordu . Yada bir dünya launcher kurabiliyorduk burada şunu gördüm nokia uygulama piyasasında biraz geri kalmış sebebi de kısıtlama olması ve bu kısıtlamayı kaldırmak için 40 takla atılması gerektiği

Üst Alt