Belle Feature Pack 1 [FP 1] 1.Nesil Symbian^3'lere gelmeyecek!

Sponsorlu Bağlantılar

keys1903

keys1903

Üye
heralde şaka yapıyorsun. piyasada ürettiği cihazlara yazılımsal desteği uzun süre veren tek firma nokiadır. sonrasında iphone gelir ama onların kinden bir anlamadımya neyse

sen saka yspıorsun c7 n8 cıkalı ne kadar oldu seneye gorurum senın 701 i

cardanadam

cardanadam

Üye
fp1 güncellemesi 1. Nesil cihazlarada geliyor beyler

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bir gelecek bir gelmeyecek,çıksa da kursak kurtulsak.Gelmezse hiç iyi olmaz.En azından 1 güncelleme daha şart gibi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sabırsız olmayın gelecek işte

cardanadam

cardanadam

Üye
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

gelsede kurtulmuyoruzki bu seferde başka beklentilerimiz oluyor
nokıa hiç güncelleme cıkarmasa bence daha mutlu olurduk gösteriyor ama bi türlü elletmiyor tam hevesimiz kaçıyor o zaman gönderiyor :D

cardanadam

cardanadam

Üye
fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlik getirelim: 1.Nesillere Kırpılmış Fp1 Gelecek
Edit: 1 Ay önce yazdığınızı görmeden yazdım konu üste çıktı. Moderatörler konuyu silebilir.

tempestshine

tempestshine

Üye
ağlarım ama :ağlarım:

jaws1641

Üye
aha önceden, Fertile Ceres projelerinin geliştirilme süreçlerini durduğumuzu belirtmiştik. Gerekli hazırlıklar tamam, ve bir haftadır bu üç proje üzerinde yeniden çalışmaya başladık. Feature Pack 2 için yeni 'BUILD Numbers Online' adlı servisimizi de herkese sunduk.

Herhangi bir karışıklık olmaması için bu üç proje hakkında yeniden bilgi vereceğiz.

Fertile Ceres Ozone, Nokia Belle, Feature Pack 1 ve yakında gelecek olan Feature Pack 2 güncellemesine sahip akıllı telefon kullanıcılarının kullanabileceği yeni bir yazılım. İçinde Crossroad UI ve Rihanna albümleri de bulunan Ozone, aynı zamanda çok hızlı. Desteklenen cihazlar: N8, C7, C6-01, E7, E6, 500, 603, 700, 701, 808 PureView.

Fertile Ceres Chayanne, şimdilik Geliştirici'de özel olarak geliştirdiğimiz kapalı bir proje. Bu projede Symbian OS Kaynak kodundan yola çıkarak Symbian Bootloader'ı yeniden düzenlemek üzerine çalışıyoruz.

Fertile Ceres Feature Pack 2, üstünde en çok uğraştığımız proje. Fertile Ceres Feature Pack 2'nin üzerine en yeni özellikleri ekliyoruz, üstelik önceki sürümden çok daha stabil ve hızlı. FP2 sürümde 6 kişiselleştirilebilir Belle ana ekranı ve Nokia Belle menüsü, dikey klavyesi gibi özellikler de mevcut. Desteklenen cihazlar: Nokia C5-03.

- - - Eklendi - - -

Alıntıdır bence gelir ....

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
jaws o alıntıladığın tamamen uydurma. Symbian türkiye daha c++, assembly bilmiyor neyi kıracak bunlar. Kolaydı sanki bootloader kırmak..

otomixx

Üye
ben dun aksam bu versliyonu yukledim cok ta begendim ama acilis sesini hic begenmedim

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Açılış sesi değişti mi?

Üst Alt