Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
dostum widget değilde android 4.0 ın iconlarını 64x64 olarak ayarlayabilirmisin ???
hangileri uygulamalar fln. Mı?
Elinde varsa akşama bakayım olmazsa nasıl yapacağını derim:)biraz baktım da 64px formatında google da var gibi sende daha büyükse adobe illustrator, inkscape ile düzenleyebilirsin.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
hangileri uygulamalar fln. Mı?
Elinde varsa akşama bakayım olmazsa nasıl yapacağını derim:)biraz baktım da 64px formatında google da var gibi sende daha büyükse adobe illustrator, inkscape ile düzenleyebilirsin.

aynen dostum uygulamalar ama ben baktım bir türlü bulamadım bana link atarmısın birde o iconları nasıl kendi temama entegre edicem ?

achambo

achambo

Üye
aynen dostum uygulamalar ama ben baktım bir türlü bulamadım bana link atarmısın birde o iconları nasıl kendi temama entegre edicem ?

SISContents 1.7.7.2 Build 82 - MaxiCep

bu program ile entegre edilir

belki burdan bulabilirsin veya twitter android icon tarzı arayarak bulabilirsin

burası da var

• Beğen
Tepkiler: ghstr
0MG90

0MG90

Üye
Çok mu sade:)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
achambo

achambo

Üye
  • Beğen
0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
okankayci

okankayci

Üye
sade bir ev ekranı
bu temayı istıyorum :D
Buda benim ev ekranı

temayı alabılırmıyım :D
Benim ev ekranı dört adet resimlerde görülen

arama widgetinı nasıl o hale getırebılırım :D

• Beğen
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
bu konudan link ala ala toplama tema yapilir :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve okankayci
Hasand.

Hasand.

Üye
öyle ama dikkatimi çeken yer orası oldu bu arada ekranların güzelmiş :oke:Bir de yardımcı olayım uğraşanlara androidde veya başka bir yerde hoşunuza giden widget set, saat, toggle vb. Widgetler sizin için onları symbiana göre düzenleyebilirim:tebessüm:
:)
dostum o zaman s4 un orjınal temasını ve s4 un orj. WİDGETİ symbian belle uyarlauMaRıM bEğEnİrSiNiZ

nOsTaNjİ zAmAnI uMaRıM bEğEnİrSiNiZ

achambo

achambo

Üye
:)
dostum o zaman s4 un orjınal temasını ve s4 un orj. WİDGETİ symbian belle uyarlauMaRıM bEğEnİrSiNiZ

nOsTaNjİ zAmAnI uMaRıM bEğEnİrSiNiZ
tema yapamam zaten widget dedim:) bir de widgeti görünümü değişir yani sayıların yerleri fln. Değişmez hangi widget resmini atarmısın? akşama bakarım

Üst Alt