asigsasi
Üye
ekran görüntüsü @akflat a ait ondan istemen gerekirbu temayı istıyorum ya![]()

ekran görüntüsü @akflat a ait ondan istemen gerekirbu temayı istıyorum ya![]()

abi bnde ondn istemıstmekran görüntüsü @akflat a ait ondan istemen gerekir![]()

benim değil onun mesajını alıntı yapman gerekirabi bnde ondn istemıstm![]()

hocam sız bnımkıne cevap verdınız bn zaten onu alıntılamıstmbenim değil onun mesajını alıntı yapman gerekir![]()

bn dolu tema istedınm sendenArkadaşlar konuyu okudum hangi temayı istiyorsanız yardımcı olurum

Konuda belirtilen temalarımı istiyorsun ev ekranlarında paylaştıklarımdan?bn dolu tema istedınm senden![]()
senın paylastıklarını zaten alıntı yaptm onlarıKonuda belirtilen temalarımı istiyorsun ev ekranlarında paylaştıklarımdan?

Şu Kronometrenin Dosyalarını Atsanda İki Gün Takılsak
avkona el atsam iyi olur aslındauzun süreden sonra bi paylaştım
![]()

anladım tamam bunun gibi mesela böyle bir icon ve yazı fontu düzenleyince daha hoş durdusenın paylastıklarını zaten alıntı yaptm onları![]()
808 Pureview
Şu Kronometrenin Dosyalarını Atsanda İki Gün Takılsak![]()
Senin fontta ı lar hatalı duruyo benim kendi düzenlemem orjinal roboto font ve bir kaç tane ekstra font koydum 8 sayfa sembolde destekli güle güle kullanınanladım tamam bunun gibi mesela böyle bir icon ve yazı fontu düzenleyince daha hoş durdu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

font zoomer programıNe ile uyguluyoduk fontları? Unuttum da
@sLeepLe

weatherclock clone ikonları mı sildin güzel olmuşUmurım begenirsiniz

Ben özellikle böyle olsun istedim rakam fontları android yazı roboto font karışımıSenin fontta ı lar hatalı duruyo benim kendi düzenlemem orjinal roboto font ve bir kaç tane ekstra font koydum 8 sayfa sembolde destekli güle güle kullanın