uMuRıM bEgEnİrSiNiz
(Nokıa 500)
hocam temanın ismini söylermisiniz veya nasıl yaptığınızı ?
hangısını dostum

telefonun teması androıd 4.4 kıtkat style dir . altaki bar ise ics menu bar dır . sağ soldakı buldugum programlarla bır yemek yaptım
uMaRıM bEğEnİrSiNiZ
bu temanın adresı Tondo Kitkat by Tasveer Lakra - MaxiCep
bu widgetın adresıWeatherClock JK Clone ByVitan04 - MaxiCep
menubarın adresıWp8 -- ICS menubar -- ICS menubar with 4 icon -- Blackberry 10 menubar - MaxiCep
Ama yalnız n9 patch(orj.belle barı yok edıyor) ssıtede bul onu aktıflesırtır

vay vay kimler burdaAylar yıllar olmuştur buraya ekran görüntüsü yüklemeyeli gece gece canım istedi tek ekran koyayım öyle aham şaham bişey değil sonuçta e6
@Hasand. Kardeş şu umarım beğeniriz yazısını düzgün yazsan hoşuma gitmiyor ama sana kalmış
Tmm arkadasiM burada yazı degıl ekran goruntulerı ılgılendırmıyormuvay vay kimler burda@Hasand. Kardeş şu umarım beğeniriz yazısını düzgün yazsan hoşuma gitmiyor ama sana kalmış
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uMaRıM bEğEnİrSiNiZ
bu temanın adresı Tondo Kitkat by Tasveer Lakra - MaxiCep
bu widgetın adresıWeatherClock JK Clone ByVitan04 - MaxiCep
menubarın adresıWp8 -- ICS menubar -- ICS menubar with 4 icon -- Blackberry 10 menubar - MaxiCep
Ama yalnız n9 patch(orj.belle barı yok edıyor) ssıtede bul onu aktıflesırtır
hocam o temanın ıkonları degıl ıcsmenubarın ıkonlarıdıryanlız hocam attığınız temanın iconları ile resimdeki iconlar aynı değil ???
hocam o temanın ıkonları degıl ıcsmenubarın ıkonlarıdır
yani o iconlar menü bar ile geliyo o anladım

gÜnAyDıN ozaman sana kardesımhaayani o iconlar menü bar ile geliyo o anladım
![]()
![]()
![]()
öyle ama dikkatimi çeken yer orası oldu bu arada ekranların güzelmişTmm arkadasiM burada yazı degıl ekran goruntulerı ılgılendırmıyormu
Bir de yardımcı olayım uğraşanlara androidde veya başka bir yerde hoşunuza giden widget set, saat, toggle vb. Widgetler varsa symbiandakileri onlara benzetmeye çalışırım
öyle ama dikkatimi çeken yer orası oldu bu arada ekranların güzelmişBir de yardımcı olayım uğraşanlara androidde veya başka bir yerde hoşunuza giden widget set, saat, toggle vb. Widgetler sizin için onları symbiana göre düzenleyebilirim
![]()