tamam abi hepiniz haklısınız
Bu cümleni açıkçası samimi görmüyorum..sleeple nin yorumuna kafam takıldı bide, birisi benim birilerinden bişey görüp ekran hazırladığımı falan mı görmüş acaba? ben size bi ekran çıkarayım da bakalım böle bi ekran görmüşmüsünüzwalla ben ekranlarımı tek geçerim ve bi benzeri olduğunu da düşünmüyorum açıkçası
![]()

varsın kımse mesajlarıma cevap vermesın bugune kadar bana ne yardımı olan varsada yoksada hakkını helal edermi bilmiyorum benim hakkım herkeze helal olsun iyi geceler
- - - Eklendi - - -
ben zor durumda kalmadıkca kufur etmem beni bızım orda herkez tanır şuan kimseye kınım yok

sen kimsin
ekranlarına laf atan karşısında beni bulur![]()
walla inat etim bundan sonra her hafta ekran paylaşıcam işte
zaten yarın için hazırlıklarım wardı
bikaç beğenmediğim nokta oldu düzenlemeleri yapayım yarın eklerim heralde 
ekranlarına laf atan karşısında beni bulur![]()
ama durum o kadar ciddiyse kapışırık 
sen kimsinwalla inat etim bundan sonra her hafta ekran paylaşıcam işte
zaten yarın için hazırlıklarım wardı
bikaç beğenmediğim nokta oldu düzenlemeleri yapayım yarın eklerim heralde
![]()

heralde beni işaret ediyor ama ben diğer arkadaş için benzetmeye çalışmış dedim ve imitasyon diye belirttim yani najanaja birisini taklit ediyor demedimama durum o kadar ciddiyse kapışırık
![]()
zamanı geldi sanırım ben yarın ekran ekliyim yine 
heralde beni işaret ediyor ama ben diğer arkadaş için benzetmeye çalışmış dedim ve imitasyon diye belirttim yani najanaja birisini taklit ediyor demedimama durum o kadar ciddiyse kapışırık
![]()

Tamam beyler daha fazla mesaj yazilmasin
.gif)
Tamam beyler daha fazla mesaj yazilmasin
arada girip uyarı wermen yetiyo
ama ben senden öndeyim bu kadar yeter deip kapatıyom ama karşımdakiler uzatıyo o ayrı konu 
o zaman açılalım