achambo
Üye
başkası olsa istemem maksat sleeple ye zahmet vermekzaten buldum bile widget bölümünde en üst sıradaymış
![]()
o muymuş konuyu görüyodum da girmiyodum

başkası olsa istemem maksat sleeple ye zahmet vermekzaten buldum bile widget bölümünde en üst sıradaymış
![]()

ya ben 3lü istemiyom sadece 2lisinin miflerini benim kullandığıma aktarabilsek güzel olurdu
bende anlamadım nasıl biriktiriyom ama bence allah sabrettiriyo bi alcam telefon ömür billah onu kullancam 
yok yaa garman çorman bişimiş yüklemem ben bunu bi sürü şey war
o muymuş konuyu görüyodum da girmiyodum![]()
tek sis pakedi olsa yüklerdim böle uğraşmam
neyse yeter gayrı biz susalım gözlerimiz gunuşsun emi 
![]()

yok yaa garman çorman bişimiş yüklemem ben bunu bi sürü şey wartek sis pakedi olsa yüklerdim böle uğraşmam
neyse yeter gayrı biz susalım gözlerimiz gunuşsun emi
![]()
bence de
sakın benim verdiğim linkte tıklama kendin açtığına tıkla![]()
zaten sen link verene kadar ben bulupta baktıydım bile, yavaş adam
tamam bu sefer bitti ben susuyom ve gidiyom hadin ii geceler cümleten 
sen mi ömür billah gullanacanzaten sen link verene kadar ben bulupta baktıydım bile, yavaş adam
tamam bu sefer bitti ben susuyom ve gidiyom hadin ii geceler cümleten
![]()
sait abi gelmeden susalım
Buyrun bakalımFont konusunu açtım onaydan geçtiğinde linki burada paylaşırım
ellerine sağlık 
o zaman açılalım
şu 5. Ekrandaki saati bi yükleyemedim gitti önce temel paketi yükleyin diye hata verip duruyo 
abi süper olmuşlar ya toggle set falan herşey uyumlu olmuş bide müzik çaların turuncu yeride siyah olsa tam olcakmışellerine sağlık
- - - Eklendi - - -
ohhoo abi çok iyi olmuşlar ya toggleler falan değişik ve şık olmuş ellerine sağlıkşu 5. Ekrandaki saati bi yükleyemedim gitti önce temel paketi yükleyin diye hata verip duruyo
![]()

abi süper olmuşlar ya toggle set falan herşey uyumlu olmuş bide müzik çaların turuncu yeride siyah olsa tam olcakmışellerine sağlık
- - - Eklendi - - -
ohhoo abi çok iyi olmuşlar ya toggleler falan değişik ve şık olmuş ellerine sağlıkşu 5. Ekrandaki saati bi yükleyemedim gitti önce temel paketi yükleyin diye hata verip duruyo
![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

aynen dostum bu saati gördünmü
yeni widgetleri yerleştirmişsin hemen![]()

aynen dostum bu saati gördünmü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

gördüm ama saçma olmuş heryeri hava durumu![]()

peki dosyası mevcutmu![]()