hangi konudan hatırlamıyorumki
bendede çalışıyor teşekkür yazdığın konu
http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/clock-colours-by-aks79-vitan04-8-adet-10-06-2013-a-809364.html

10 Numara olmuş kardeşim ellerine sağlık . Klasör görünümleri andorid e uyumlarsan birde alt barı yuvarlak simge değilde siyah sade olanı kullanırsan çok daha iyi olur diye dusunuyorum. Birde kilit ekranın arka planda çalışmıyor mu eğer oyleye çok şarz yer.
İlk önce kilit ekranı
tek giriş ekranı işimi görüyor
bu menü görünümüm
android tarz görev yönetici
en son mesaj ekranı telefonum budur![]()
İlk önce kilit ekranı
tek giriş ekranı işimi görüyor
bu menü görünümüm
android tarz görev yönetici
en son mesaj ekranı telefonum budur![]()
klavyeyi nasıl değiştirdin ?
klavye tema ile değişiyor
10 Numara olmuş kardeşim ellerine sağlık . Klasör görünümleri andorid e uyumlarsan birde alt barı yuvarlak simge değilde siyah sade olanı kullanırsan çok daha iyi olur diye dusunuyorum. Birde kilit ekranın arka planda çalışmıyor mu eğer oyleye çok şarz yer.
o temayı alabilirmiyim o zaman refreshin klavyesinde tuşlar çok küçük zaten birde ekranda küçük olunca işkence oluyor yazı yazmak
klasör iconlarını değiştirdim. sağolasın kardeşim. kilit ekranı gizli uygulama olarak çalısıyor görev yöneticisinde çıkmıyor. ben henüz acemiyim şu alltaki bantta sade olan skin bende yok çoğu oval filan bu konuda yardımcı olabilir misiniz nexus tarzı istiyorum sade ?

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu toogle niye beğenmediler anlamadım 
toggle on numara olmuş dostumbu toogle niye beğenmediler anlamadım
![]()
bir iki rötuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fakat müzik widget' inde bir hatamı var kaymış sanki biraz