Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
anıl benim konudan almadın mı saati ben denedim de açtım konuyu :)

Anil-D

Anil-D

Üye
hangi konudan hatırlamıyorumki

Anil-D

Anil-D

Üye
sız bunumu diyosunuz ben hani ögleden sonra yazan dijital saat sandım

ozalpkilic

Üye

İlk önce kilit ekranı :)

tek giriş ekranı işimi görüyor :)

bu menü görünümüm :)

android tarz görev yönetici :)

en son mesaj ekranı telefonum budur :)

• Beğen
Tepkiler: onursan
onurhanerk

onurhanerk

Üye

İlk önce kilit ekranı :)

tek giriş ekranı işimi görüyor :)

bu menü görünümüm :)

android tarz görev yönetici :)

en son mesaj ekranı telefonum budur :)
10 Numara olmuş kardeşim ellerine sağlık . Klasör görünümleri andorid e uyumlarsan birde alt barı yuvarlak simge değilde siyah sade olanı kullanırsan çok daha iyi olur diye dusunuyorum. Birde kilit ekranın arka planda çalışmıyor mu eğer oyleye çok şarz yer.

oguzhangul32

Üye

ozalpkilic

Üye
10 Numara olmuş kardeşim ellerine sağlık . Klasör görünümleri andorid e uyumlarsan birde alt barı yuvarlak simge değilde siyah sade olanı kullanırsan çok daha iyi olur diye dusunuyorum. Birde kilit ekranın arka planda çalışmıyor mu eğer oyleye çok şarz yer.

klasör iconlarını değiştirdim. sağolasın kardeşim. kilit ekranı gizli uygulama olarak çalısıyor görev yöneticisinde çıkmıyor. ben henüz acemiyim şu alltaki bantta sade olan skin bende yok çoğu oval filan bu konuda yardımcı olabilir misiniz nexus tarzı istiyorum sade ?

- - - Eklendi - - -

o temayı alabilirmiyim o zaman refreshin klavyesinde tuşlar çok küçük zaten birde ekranda küçük olunca işkence oluyor yazı yazmak

Green on Black PRO | daeva112 tema arkadaşım bu forumda vardı bildiğim kadarıyla buradan indirmiştim bende.

onurhanerk

onurhanerk

Üye
klasör iconlarını değiştirdim. sağolasın kardeşim. kilit ekranı gizli uygulama olarak çalısıyor görev yöneticisinde çıkmıyor. ben henüz acemiyim şu alltaki bantta sade olan skin bende yok çoğu oval filan bu konuda yardımcı olabilir misiniz nexus tarzı istiyorum sade ?

Kardesim senin kullandıgın sürüm ne bilmiyorum ama önce bir asağıda verdiğim eklenditiyi bir dene olmadı bunu yuklersin kesin olur.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...anna-belle-unsigned-turkce-metyuu-798732.html
Buda eklenti : uygulamayı çalıştır stil sekmesinden mini 5 butonu seç buton için özel arkaplan seffaf de özel buton simgeleri ise andro by Daeva112 seç tam bir android görnümü olur ve daha güzel görüneceğini dusunuyorum :)
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...xus-colormix-by-yand04-12-05-13-a-799294.html

asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Anil-D

Anil-D

Üye
ekranlar guzel olmus toggle yapmayı bilmeyenler kıskandıgı icin ☺ seni cekemiyolar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

toggle on numara olmuş dostum :) bu toogle niye beğenmediler anlamadım :hmmm

kullanmayı bilmeyenler den gelen yorumlara takılma dostum
uzun zamandır andromenü yenisini yüklemedim bugün yükledim çok hızlanmış

Anil-D

Anil-D

Üye
yenisimi cıktı