Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
tamam abi hepiniz haklısınız

najanaja

najanaja

Üye
sleeple nin yorumuna kafam takıldı bide, birisi benim birilerinden bişey görüp ekran hazırladığımı falan mı görmüş acaba? ben size bi ekran çıkarayım da bakalım böle bi ekran görmüşmüsünüz:) walla ben ekranlarımı tek geçerim ve bi benzeri olduğunu da düşünmüyorum açıkçası :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve achambo
Anil-D

Anil-D

Üye
ben hakaret etmedimki kimseye

- - - Eklendi - - -

evet abi senin ekranların iyi oluyor kim demisse emegine yazık etmiş

Anil-D

Anil-D

Üye
yemın ederimki bidaha size kotuluk yada kotu soz soylersem forumu kendim terkedicem

- - - Eklendi - - -

özür dilerim pişmanım ☹ hatalarımdan ders cıkarmayı bılıcem artık

najanaja

najanaja

Üye
büyük ihtimal bizlere kızıyosun ve kesin içinden küfrediyosundur özellikle bana :) Ben sadece senin hakkındaki düşüncelerimi yazdım. gerçek bu, ya yorumları msj ları düzgün okumuyosun yada herhangi bişeye kafana takıp kızıyosun ve ters laf ediyosun. neyse sanırım muhabbeti kapatma zamanı :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
achambo

achambo

Üye
sleeple nin yorumuna kafam takıldı bide, birisi benim birilerinden bişey görüp ekran hazırladığımı falan mı görmüş acaba? ben size bi ekran çıkarayım da bakalım böle bi ekran görmüşmüsünüz:) walla ben ekranlarımı tek geçerim ve bi benzeri olduğunu da düşünmüyorum açıkçası :)

ekranlarına laf atan karşısında beni bulur:ehe

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve najanaja
Anil-D

Anil-D

Üye
varsın kımse mesajlarıma cevap vermesın bugune kadar bana ne yardımı olan varsada yoksada hakkını helal edermi bilmiyorum benim hakkım herkeze helal olsun iyi geceler

- - - Eklendi - - -

ben zor durumda kalmadıkca kufur etmem beni bızım orda herkez tanır şuan kimseye kınım yok

achambo

achambo

Üye
varsın kımse mesajlarıma cevap vermesın bugune kadar bana ne yardımı olan varsada yoksada hakkını helal edermi bilmiyorum benim hakkım herkeze helal olsun iyi geceler

- - - Eklendi - - -

ben zor durumda kalmadıkca kufur etmem beni bızım orda herkez tanır şuan kimseye kınım yok

ben hiç küfür etmedim:oke:

najanaja

najanaja

Üye

sen kimsin :) walla inat etim bundan sonra her hafta ekran paylaşıcam işte :) zaten yarın için hazırlıklarım wardı :) bikaç beğenmediğim nokta oldu düzenlemeleri yapayım yarın eklerim heralde :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
yaren_dede

yaren_dede

Üye

heralde beni işaret ediyor ama ben diğer arkadaş için benzetmeye çalışmış dedim ve imitasyon diye belirttim yani najanaja birisini taklit ediyor demedim :) ama durum o kadar ciddiyse kapışırık :dover:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Anil-D

Anil-D

Üye
artık beni silmişler bile

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam beyler daha fazla mesaj yazilmasin

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve achambo
achambo

achambo

Üye

sen kimsin :) walla inat etim bundan sonra her hafta ekran paylaşıcam işte :) zaten yarın için hazırlıklarım wardı :) bikaç beğenmediğim nokta oldu düzenlemeleri yapayım yarın eklerim heralde :)

ben mi :bilmm

:ehe

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye

heralde beni işaret ediyor ama ben diğer arkadaş için benzetmeye çalışmış dedim ve imitasyon diye belirttim yani najanaja birisini taklit ediyor demedim :) ama durum o kadar ciddiyse kapışırık :dover:

Her türlü kapışırım :) zamanı geldi sanırım ben yarın ekran ekliyim yine :)

najanaja

najanaja

Üye
Tamam beyler daha fazla mesaj yazilmasin

sende olmasan bu konu uçar warya :) arada girip uyarı wermen yetiyo :) ama ben senden öndeyim bu kadar yeter deip kapatıyom ama karşımdakiler uzatıyo o ayrı konu :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve achambo
achambo

achambo

Üye

- - - Eklendi - - -

çok durgunsunuz bugün:)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve sLeepLe
najanaja

najanaja

Üye