asigsasi
Üye
Ellerine sağlık süper olmuşFakat müzik widget' inde bir hatamı var kaymış sanki biraz
mif dosyasına rötuş lazım

Ellerine sağlık süper olmuşFakat müzik widget' inde bir hatamı var kaymış sanki biraz

Halledersin sen
mif dosyasına rötuş lazım![]()

mif dosyasına rötuş lazım![]()
ona baktım da mini yokki mifte nasıl düzelecek
guzel olmus ekranlar
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznasıl olmuş bir yorumu çok görmeyin
guzel olmus ekranlar
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznasıl olmuş bir yorumu çok görmeyin

ben benzetmem benzettittiririm yazıları gozumle gorup azımla okuyorum
beni kabahat ısledıysem ozur dılemeyi bıldım ama neyse ıstemıyosanız benı forumda sıkayet edın olsun bıtsin
ben alıcagım dersi aldım bu forumda kimseyle konusmucam

ama adımın geçtiğini gördüm
anıl sana tek bişey söyliycem büyük ihtimal bu sözlerimide yanlış anlıycaksın ama gerçekten biri bişey dedimi hep tersinden anlıyon kabaca demek gerekirse lafı dötünden anlıyosun hep sonra da şikayet edin beni deip sallıyosun. Ben sana ne kadar açıklama yaptıysamda benim her sözümü tersinden anladın bana laf atıp durdun hep duymazdan geldim büyüklük bende kalsın die. bence biraz düşün sözlerine dikkat et ve kimseyi saygından esirgeme. Açıkçası ben ister benden büyük ister küçük olsun bana hakarette bulunmadığı sürece saygımdan esir etmedim. ben sana pm lerde her sözümde espri mahietinde konuştum cümlelerimin sonuna anlayasın die gülücük koydum ama sen bunu anlayamıcak yaştaymışsın meğer. Bil ki ben cümlelerimin sonuna gülücük smile koyuyosam bu cümlem espri olsun diedir bunu biçok konuda herkese açıkladım eminim herkes bunun bilncindedir. Ama sanırım sen deilsin...