Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, onursan ve Dede
Anil-D

Anil-D

Üye
guzel olmus ekranlar

- - - Eklendi - - -

nasıl olmuş bir yorumu çok görmeyin

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
sLeepLe

sLeepLe

Üye
guzel olmus ekranlar

- - - Eklendi - - -

Yazıları nasıl okuyosun acaba?

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
guzel olmus ekranlar

- - - Eklendi - - -

najanaja nın ekranlara benzemiş, imitasyon :ehe

Anil-D

Anil-D

Üye
ben benzetmem benzettittiririm yazıları gozumle gorup azımla okuyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
ilk ekran hariç diğerleri duvar kağıdı olarak kalmış :)

Anil-D

Anil-D

Üye
nasıl yani

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben benzetmem benzettittiririm yazıları gozumle gorup azımla okuyorum

anıl gidermi yapıyorsun? eğer öyleyse mümkünse bundan sonra konularıma ve yorumlarıma eklemede-yorumda bulunma çünkü ben bundan sonra senin yorumlarını-konularını gördüğümde görmezden geleceğim, sende aynı tavrı takınırsan sevinirim

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Anil-D

Anil-D

Üye
hayır tabikide abi kabahat işlediysem özur dılerim ben öyle bıri degilımkı

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bence söylediklerine dikkat etmelisin. Najanaja birinden görüpte bişeyler paylaşıcak yapıcak bir insan değil 1. si bu, Burda konuştuğundan senden yaşca büyük abilerin olup saygı göstermen gerekmekte 2. si bu, biz sana sadece samimi olup nasıl okuduğunu sorduk iyilikle güzellikle söyleyebilirsin herkesin kendi tarzı kendi özelleştirdiği ekranlar sonuçta beni bahadırı isayı ya da najanajayı bağlamaz. Biraz daha saygı çerçevesinde olmalısın.

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve asigsasi
Anil-D

Anil-D

Üye
beni kabahat ısledıysem ozur dılemeyi bıldım ama neyse ıstemıyosanız benı forumda sıkayet edın olsun bıtsin

sLeepLe

sLeepLe

Üye
beni kabahat ısledıysem ozur dılemeyi bıldım ama neyse ıstemıyosanız benı forumda sıkayet edın olsun bıtsin

Yine dediklerimizden birşey anlamadan yorum yapıyorsun. Ben sana bir abi olarak olanı söyledim. Bir ders çıkarmanı beklerdim. Bir yorum yüzünden şikayet edicek bir insanda değilim. Kötüsü olmadığı sürece.

• Beğen
Tepkiler: najanaja, achambo, yaren_dede ve 1 kişi daha
Anil-D

Anil-D

Üye
ben alıcagım dersi aldım bu forumda kimseyle konusmucam

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
ben alıcagım dersi aldım bu forumda kimseyle konusmucam

Anıl sakin !! konuyu kilitlerdim ancak büyüklerin sözüne kulak ver lütfen ve bir yetişkin gibi hatalardan ders çıkarıp teşekkür edebilirsin.:)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, najanaja ve yaren_dede
Anil-D

Anil-D

Üye
tesekur ederim size

• Beğen
Tepkiler: Nextman
najanaja

najanaja

Üye
muhabbet ne tam anlayamadım açıkçası :) ama adımın geçtiğini gördüm :) anıl sana tek bişey söyliycem büyük ihtimal bu sözlerimide yanlış anlıycaksın ama gerçekten biri bişey dedimi hep tersinden anlıyon kabaca demek gerekirse lafı dötünden anlıyosun hep sonra da şikayet edin beni deip sallıyosun. Ben sana ne kadar açıklama yaptıysamda benim her sözümü tersinden anladın bana laf atıp durdun hep duymazdan geldim büyüklük bende kalsın die. bence biraz düşün sözlerine dikkat et ve kimseyi saygından esirgeme. Açıkçası ben ister benden büyük ister küçük olsun bana hakarette bulunmadığı sürece saygımdan esir etmedim. ben sana pm lerde her sözümde espri mahietinde konuştum cümlelerimin sonuna anlayasın die gülücük koydum ama sen bunu anlayamıcak yaştaymışsın meğer. Bil ki ben cümlelerimin sonuna gülücük smile koyuyosam bu cümlem espri olsun diedir bunu biçok konuda herkese açıkladım eminim herkes bunun bilncindedir. Ama sanırım sen deilsin...

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

Üst Alt