Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle Ev Ekranlarınız
Sponsorlu Bağlantılar
asigsasi
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
najanaja
Üye
widgetlerin %90'ı hazır müzikçalar çok farklı oldu anıl bence seveceksin tabi bikaç ayar gerekiyo oturtturamazsam farklı bişey denicez artık ama ikon herbişeye uymuyo e-mail, radyo falan olmıcak ve bikaç şey daha.
widgetlerin %90'ı hazır müzikçalar çok farklı oldu anıl bence seveceksin tabi bikaç ayar gerekiyo oturtturamazsam farklı bişey denicez artık ama ikon herbişeye uymuyo e-mail, radyo falan olmıcak ve bikaç şey daha.
toogle çoktan hazır zaten müzikçalarda tamam oturdu hiç aklınıza gelmiycek bi model oldu inşallah sizde beğenirsiniz tabi walla radyo denedim ikon uymadı olmazsa bida denerim senimi kıracaz illaki uydururuz bu kadar önemliyse zaten acele etmiyom paylaşım haftasonu olacak cmt akşamı.
Anil-D
Üye
takvim hava durumu mail rss bunlar haric hepsi olsun
evet yuklu ama hep aynı bu evolsa gectim geceli dgşmyo
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun nasıl olmuş?
najanaja
Üye
radyo tamamdır
- - - Eklendi - - -
bu arada ekranda harika olmuş. gayet iyi.
Anil-D
Üye
abi bi resim merak ettim nolurya
najanaja
Üye
resim koyduktan sonra anlamı yok ama merak edecek ne var ki sabret hele belki beğenmeyecen ama artık yapıldı sil baştan olmaz bu haliyle kullanacaksınız bence o kadar da kötü olmadı ama
- - - Eklendi - - -
sanırım yapacak başka bişey kalmadı zaten yine bi gözden geçiririm varsa yapılabilecek yaparım yoksa yarın veya yarından sonra paylaşırım haftasonunu beklemenin anlamı yok şu anda toplam 19 adet oldu.
achambo
Üye
abi perşembe 5 e kadar paylaş da nasıl paylaşırsan paylaş
nedenini sormayacam muhabbet uzayacak biliyom o zamana kalmaz merak etme tamam artık konuyu kapatalım başka soru veya istek yok 2 güne kadar paylaşılacaktır.
nedenini sormayacam muhabbet uzayacak biliyom o zamana kalmaz merak etme tamam artık konuyu kapatalım başka soru veya istek yok 2 güne kadar paylaşılacaktır.