Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye

najanaja

najanaja

Üye
widgetlerin %90'ı hazır :) müzikçalar çok farklı oldu anıl bence seveceksin :) tabi bikaç ayar gerekiyo oturtturamazsam farklı bişey denicez artık :) ama ikon herbişeye uymuyo e-mail, radyo falan olmıcak ve bikaç şey daha.

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
widgetlerin %90'ı hazır :) müzikçalar çok farklı oldu anıl bence seveceksin :) tabi bikaç ayar gerekiyo oturtturamazsam farklı bişey denicez artık :) ama ikon herbişeye uymuyo e-mail, radyo falan olmıcak ve bikaç şey daha.

nameless abi yaparsın:D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Anil-D

Anil-D

Üye
abi en önemli uc sey musik çalar radyo bide toggle bunları yap aceleye hacet yok nolur

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
abi en önemli uc sey musik çalar radyo bide toggle bunları yap aceleye hacet yok nolur

toogle çoktan hazır zaten :) müzikçalarda tamam oturdu hiç aklınıza gelmiycek bi model oldu inşallah sizde beğenirsiniz tabi :) walla radyo denedim ikon uymadı olmazsa bida denerim senimi kıracaz illaki uydururuz bu kadar önemliyse :oke: zaten acele etmiyom :) paylaşım haftasonu olacak cmt akşamı.

Anil-D

Anil-D

Üye
takvim hava durumu mail rss bunlar haric hepsi olsun

Anil-D

Anil-D

Üye
abi bi resimlerini gorsek merak ediyorumda

Anil-D

Anil-D

Üye
var ama ben degisık bısey istiyorum

Anil-D

Anil-D

Üye
evet yuklu ama hep aynı bu evolsa gectim geceli dgşmyo

- - - Eklendi - - -

buyrun nasıl olmuş?

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
radyo tamamdır :oke:

- - - Eklendi - - -

bu arada ekranda harika olmuş. gayet iyi.

Anil-D

Anil-D

Üye
abi bi resim merak ettim nolurya

najanaja

najanaja

Üye
resim koyduktan sonra anlamı yok ama :) merak edecek ne var ki sabret hele belki beğenmeyecen :) ama artık yapıldı sil baştan olmaz bu haliyle kullanacaksınız bence o kadar da kötü olmadı ama :)

- - - Eklendi - - -

sanırım yapacak başka bişey kalmadı zaten yine bi gözden geçiririm varsa yapılabilecek yaparım yoksa yarın veya yarından sonra paylaşırım haftasonunu beklemenin anlamı yok :) şu anda toplam 19 adet oldu.

achambo

achambo

Üye
abi perşembe 5 e kadar paylaş da nasıl paylaşırsan paylaş:)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
salı tamam olur

najanaja

najanaja

Üye
abi perşembe 5 e kadar paylaş da nasıl paylaşırsan paylaş:)

nedenini sormayacam muhabbet uzayacak biliyom :D o zamana kalmaz merak etme :oke: tamam artık konuyu kapatalım başka soru veya istek yok 2 güne kadar paylaşılacaktır.

achambo

achambo

Üye

nedenini sormayacam muhabbet uzayacak biliyom :D o zamana kalmaz merak etme :oke: tamam artık konuyu kapatalım başka soru veya istek yok 2 güne kadar paylaşılacaktır.

gezi var :D

ciddi şekilde uyarıyorum sizi (nextman) 2. olmasın:D

Anil-D

Anil-D

Üye

Üst Alt