Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
Açık olduğu zaman kırmızı yanıyor ya o mavi olsun mesela :)

- - - Eklendi - - -

Evet Yorumları alalım :D

Bunun belle bi telefondan alındığına inanasım Gelmiyor hiç :) güzelmiş bi de benimkine bakıyorum ooof off

• Beğen
Tepkiler: tempestshine

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Gece gece aklıma ekran paylaşmak geldi bende paylaştım :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
yaren_dede

yaren_dede

Üye

yaren_dede

yaren_dede

Üye

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yeni avkonum ve widgetlarımla sahalardayım :) Avkon için najanaja kardeşime çok teşekkür ederim :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
hadi bu sefer yeşil olsun :) yeni bi set yapamadım çok uğraştırdı bu sefer yaa, nerde uyumsuzluk war anlamadım şimdilik sadece müzik war yeni :)

• Beğen
Tepkiler: tempestshine ve sLeepLe
tempestshine

tempestshine

Üye
Ben bildiğim herşeyi ondan öğrendim abi.Benim bilgimin arkasındaki insan o yani :D kurtuluş abinin son cfwsini yükledi dün gece.şimdi ekranlarını paylaşacağım :)

- - - Eklendi - - -

Babamın n8'inden kareler :D dün cfw yükledi.o yüzden bu kadar sade.artık sade kullanacakmış.klasör modu bile yüklemedi o kaa yani :D

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet beyler sadece ekranları alalım :polis: sohbet olmasın

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve tempestshine
yaren_dede

yaren_dede

Üye
can işin makarası ayrı ama konu içinde gereksiz yorumların silineceğini zaten biliyorsunuz ve eski yorumları çöpe alıyorum bu sizin için bir sorun teşkil ediyorsa sohbet için açılmış bölümler var ve Ayrıca konu mevcut orada sohbet edebilirsiniz

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
2 uyarı geldi konu duraldı birden :) biraz canlanalım benden bambaşka çeşit bişey bu sefer :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve sLeepLe
tempestshine

tempestshine

Üye
2 uyarı geldi konu duraldı birden :) biraz canlanalım benden bambaşka çeşit bişey bu sefer :)

avkon yeni,toggle widgetlar yeni,notlar widgetı yeni,müzik çalar yeni,dijital saat yeni.bu arada bu temanın ikon desteği çok az :s

can1our

can1our

Üye

sLeepLe

sLeepLe

Üye

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
nihayet temayı deiştirmişsin :) kilt ikonu bence farklılık göstermiş hiçte öle göze batmıyo çeşit görünmüyo yani hoş duruyo :) 4 numarayı çok sewdim :) büyük boyutlusunu buluwerdim hemencik :) menü arkaplanıda çok güzel seçmişsin ellerine sağlık gayet güzel kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Metin MF

Metin MF

Üye

tempestshine

tempestshine

Üye

Tema:Antolope 1.0 by Ind190
Avkon ve Müzik çalar:Najanaja abimizden
Toggle Widgetlar:Strategıst yapımı :)

• Beğen