Belle Ev Ekranlarınız

najanaja

Üye
Bide bu açıdan bakalım dimi farklılık olsun sLeepLe 3. ekran sana itafen hatırladınmı bilmem

Tepkiler: sLeepLe
abi yardım edin bu küçük ajanda widgetını da beyaz fontlu yapabilir miyiz?

sLeepLe

Üye
Bide bu açıdan bakalım dimi farklılık olsun sLeepLe 3. ekran sana itafen hatırladınmı bilmem
4.ekrana bayıldım ben kardeşim widgetlarda çok güzel olmuş valla bayıldım eline sağlık tema hangisi kardeşim?

Tepkiler: najanaja

AHMED...

Üye
tolga kardeş ekranlar on numara olmuş

Najanaja müzik widgetine talibim

najanaja

Üye
4.ekrana bayıldım ben kardeşim widgetlarda çok güzel olmuş valla bayıldım eline sağlık tema hangisi kardeşim?

waay 2 dk kada sattın seninkini yani 3. ekrandaki senin favoriydi başka bi ikon ararkan bu film tahtasını gördüm bundan ne çıkar die hayal gücümü kullandım bu çıktı çok hoş oldu walla bi nfc eksik onuda yapıp paylaşacam tema sunset curtain kırma tema yani

- - - Eklendi - - -

So Good Bu tema ney bu arada ?

sunset curtain koydum adını kırma bişey yaptım yani [/B][/I]

- - - Eklendi - - -

tolga kardeş ekranlar on numara olmuş

Benimkiler kaç numara [/B][/I]

- - - Eklendi - - -

Najanaja müzik widgetine talibim

işin gücün warsa kazancın iyiyse güzel bakarım diosan istemeye gel wereyim şaka bi yana o kendime, zaten ilk yaptığımda paylaşırdım öle bi amacım olsa [/B][/I]

sLeepLe

Üye
najanaja ilk ekran sana itafen ben favorimden vazgeçmedim ama 2.resimde yine favorim 4.de sana gelsin

Bu ikonlardan vazgeçemiyorum

doctorrr

Üye
tempestshine öncelikle; kullandığın temayı midleri ve avkon2 yi istiyorum

Bu kullandığın cfw de menüler arası geçişlerde kasma oluyormu çok merak ettim ? eğer kasma olmuyorsa hangi cfwyi kullandığını yazabilirmisin ?

Bu kullandığın cfw de menüler arası geçişlerde kasma oluyormu çok merak ettim ? eğer kasma olmuyorsa hangi cfwyi kullandığını yazabilirmisin ?

Evet

- - - Eklendi - - -

tempestshine öncelikle; kullandığın temayı midleri ve avkon2 yi istiyorum

tema Jely Bean By fsx
avkonda bildiğin android yeşili

- - - Eklendi - - -

Telefonu android yapmışsın ikonlar duvar kağıtları falan

özellikle 4.ekran için çok uğraştım

Tepkiler: doctorrr

AHMED...

Üye
najanaja abi senin ekranlar yorumsuz zaten bi mânâ eksik bulamam

najanaja

Üye
najanaja ilk ekran sana itafen ben favorimden vazgeçmedim ama 2.resimde yine favorim 4.de sana gelsin

zaten sen ekran deil resim paylaşmışsın ne bu bomboş hepsi, herşeyi son ekrana sıkıştırmışsın yok 4 de de lafım yok ta 2 numara bakışları harbi cezbetti beni dur 2 dk ka ben bulayım bunun resimlerini bide farklı versiyonlarını görelim toggle setin çok güzelmiş nerden buldun göstermelik iki tane eklemiş oraya sen bana ne bakıyon kardeşim mecbur deilsin benim toggle larla poz vermeye ben laf olsun die dedim sen istediğini kullan yani tabi sewerek kullanıyosan lafım yok Yine sade ve güzel ekranlar kardeşim sen bu sıralar çok sade takılır oldun zaten benim widgetlere ekran yetmiyo walla olmazsa 6 ya çıkaracak ekranı

- - - Eklendi - - -

Bu ikonlardan vazgeçemiyorum

can yine harika ekranlar bu temayı bende çok sewdim ama yeşil pil sırıtmış aynısının maviside vardı bu temayla onu kullansan tam uyum olurdu bence seninde toggle setlerin çok güzelmiş

- - - Eklendi - - -

najanaja abi senin ekranlar yorumsuz zaten bi mânâ eksik bulamam

estağfurullah herkes kendi zevkine göre bişeyler yapıyo işte, bunlar kimilerinin hoşuna gidiyo kimilerinin gitmiyo yani sen benim ekranlar herkesin hoşuna gidiyo diosun aslında bu toggle setle poz vermeyecektim de yeni yaptım burda bi gösrterem sonra paylaşırım dediydim

Tepkiler: sLeepLe, yaren_dede ve Nextman