güzel ekranlar kardeşim senin textclock ta orjinal renginde
- - - Eklendi - - -
zorlandığın belli hiç seçmemeyi tercih etmişsin sanırım 800 mb netmi kullandın sen sırf tel takılıyon heralde alt bar da maaşallah ful takılıyon bide bu temanın adı neydi ikonları hatırlayamadım görmediğim bi tema sanırım yada unuttum
BU IKONLARLA BU TEMAYI GÖRMEMIŞSINDIR KENDIM AYARLADIM IKON PROGRAMIYLA NEXUS IKONLARI UZUN SÜREDIR BU IKONLARI KULLANIYORUM BIDE SÜREKLI MOBIL OLDUĞUM IÇIN 8 GB OLUYOR AYLIK MOBIL VERI KULLANIMIM MAŞALLAH DIMI
Önceden screen snapla hızlı resime atardım sonra buraya (mobilden) resimleri eklerdim png formatında şimdi aynı şekil yapıyorum jpg png gif vs vs formatı destekler diyor zaten png anlamadım gitti daha öncedd png şeklinde attım eklenti olarak atıyorum o da mobil olduğum için olmuyor
Önceden screen snapla hızlı resime atardım sonra buraya (mobilden) resimleri eklerdim png formatında şimdi aynı şekil yapıyorum jpg png gif vs vs formatı destekler diyor zaten png anlamadım gitti daha öncedd png şeklinde attım eklenti olarak atıyorum o da mobil olduğum için olmuyor
istiyorsan başka bir yöneticide kullanabilirsin ben kendi yöneticisini kullanmadığım için öyle yazdım. Ayrıca başka bir ekran alıntısı programı kullan, kullandığın programdan kaynaklı yani resimin yüklenmemesi normalde png yükleniyor siteye
istiyorsan başka bir yöneticide kullanabilirsin ben kendi yöneticisini kullanmadığım için öyle yazdım. Ayrıca başka bir ekran alıntısı programı kullan, kullandığın programdan kaynaklı yani resimin yüklenmemesi normalde png yükleniyor siteye
ya eklemesine eklenir dostum o değil diyorumki her zaman screensnap ile png çeker hızlı resime upload ederdim ama artık öyle olmuyor yine png çekiyorum site desteklemiyor diyor png jpg gif falan atın diyor zaten png atıyorum site kafayı yemiş sanırım