ayarları bu konuda mesajlar içinde benim eklediğim resimler var aynısını yap ve skin altında yazan kısma gir hepsini işaretleAbi top battery rusça da ayarları nasıl olacak![]()
tebriklerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pili yaptım ama super screen shot ekran görüntüsünü almıyor kamera tuşu olmadığı için kırmızı tuşa ayarladım ama almıyor![]()

whatsapa hiç bakmıyor musunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pili yaptım ama super screen shot ekran görüntüsünü almıyor kamera tuşu olmadığı için kırmızı tuşa ayarladım ama almıyor![]()

ev ekranınızı çok beğendim acaba saat widgeti, duvar kağıdı, tema, avkon filan onları paylaşır mısınız? (ekranımı sizinki gibi yapmak istiyorum)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tema: [final Update V1.04]blue On Black Pro By Daeva112 - MaxiCepev ekranınızı çok beğendim acaba saat widgeti, duvar kağıdı, tema, avkon filan onları paylaşır mısınız? (ekranımı sizinki gibi yapmak istiyorum)
Duvar kağıdı:
hocam bu avkonu filan nasıl değiştireceğim?Tema: [final Update V1.04]blue On Black Pro By Daeva112 - MaxiCep
Avkon2: Little Blue avkon2 edit Eduardo58 - MaxiCep
Toggle: Toggle Evolution (Maximod'da var)
Müzikçalar widgeti toggle BnB 'den![]()
Sen maximodu yükle ayarlar>mif yükleme yeri bölümünden mif yükleme yerini ayarlahocam bu avkonu filan nasıl değiştireceğim?
Orjinal Dijital Saat Beyaz Skin Widget(sis) - MaxiCep
hocam seçiyorum ayarlanamıyor diyor sys bin in içindeki şeyin ismini değiştirin diyor ama xpolere bende sys açılmıyor kapalı gibiSen maximodu yükle ayarlar>mif yükleme yeri bölümünden mif yükleme yerini ayarlaOrjinal Dijital Saat Beyaz Skin Widget(sis) - MaxiCep
Bu da dijital saat![]()
Oho sen daha telefonu haclememişsinhocam seçiyorum ayarlanamıyor diyor sys bin in içindeki şeyin ismini değiştirin diyor ama xpolere bende sys açılmıyor kapalı gibi

telefon hackli hakan abinin evols'ü yüklüOho sen daha telefonu haclememişsin
Telefonu hacledikten sonra c:/sys/bin içinde Aknicon.dll varsa adını Aknicon2.dll olarak değiştir.Yoksa z:/sys/bin içinden Aknicon.dll yi c sys bin e kopyala yeniden adlandır Maximoddan devam et![]()
telefon hackli hakan abinin evols'ü yüklü
Hmm cfw de durum farklı bunun için konu açılmıştı sanki cfw'de avkon2 değiştirme gibi
Bidakka openall yaması açık mı ?Her şeyi hallettim sıkıntı yok yardımın için sağolHmm cfw de durum farklı bunun için konu açılmıştı sanki cfw'de avkon2 değiştirme gibi
Bidakka openall yaması açık mı ?