Symbianizer
Üye
O ayrı bir widget mı acaba aslında böyle mesaj bildirim olduğunda uyaran bi widget olsa süper olurdumaxicep forum genel rss den haberler![]()

O ayrı bir widget mı acaba aslında böyle mesaj bildirim olduğunda uyaran bi widget olsa süper olurdumaxicep forum genel rss den haberler![]()

istediğin bölümün rss adresini telefonun web tarayıcısın daki beslemelere kaydediyor sun sonra widget ekleden ulaşıyor sunO ayrı bir widget mı acaba aslında böyle mesaj bildirim olduğunda uyaran bi widget olsa süper olurdu![]()
iyi güzel olmuşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızNiye bulanık gözüküyor![]()
bulanık değil 
ekranları bilboardlara kitaplara bastırmış be helal dostumEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

nasıl olmuşekranları bilboardlara kitaplara bastırmış be helal dostum![]()

Güzel olmuş eline sağlık dostumnasıl olmuş![]()

sağol dostum teşekkürlerGüzel olmuş eline sağlık dostum![]()
kardes toogle setinin linkini yada ismini verebilir misin?bu da benden olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Meego v2 Toggle skin By Sever5187 - MaxiCepkardes toogle setinin linkini yada ismini verebilir misin?
Toggle meegonun ancak önce full şeffaf set uygulayıp saati müzik çalar şeffaf yaptıktan sonra meegoyu uyguladım
evet güzel yapmışsınToggle meegonun ancak önce fu ll şeffaf set uygulayıp saati müzik çalar şeffaf yaptıktan sonra meegoyu uyguladım

Hocam n-desk mi o ? benm yüklediğim sürümlerde yüklenirken hata veriyorduLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ikinci resim. Aluntıda çıkmadıHocam n-desk mi o ? benm yüklediğim sürümlerde yüklenirken hata veriyordu
sağol dostum teşekkürler
Gözlerime -inanıyorum- çünkü yapan asigsasiEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

lesimleri bilboard nasil yaptin abiEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben yaparımlesimleri bilboard nasil yaptin abi