Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve najanaja

najanaja

najanaja

Üye

o muymuş konuyu görüyodum da girmiyodum:d:
yok yaa garman çorman bişimiş yüklemem ben bunu bi sürü şey war :) tek sis pakedi olsa yüklerdim böle uğraşmam :) neyse yeter gayrı biz susalım gözlerimiz gunuşsun emi :)

• Beğen
Tepkiler: achambo ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede, najanaja ve achambo
achambo

achambo

Üye

yok yaa garman çorman bişimiş yüklemem ben bunu bi sürü şey war :) tek sis pakedi olsa yüklerdim böle uğraşmam :) neyse yeter gayrı biz susalım gözlerimiz gunuşsun emi :)

ben de :ehe bence de:)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
sakın benim verdiğim linkte tıklama kendin açtığına tıkla :off::angry:

sen mi ömür billah gullanacan :kop:zaten sen link verene kadar ben bulupta baktıydım bile, yavaş adam :) tamam bu sefer bitti ben susuyom ve gidiyom hadin ii geceler cümleten :bye2:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
achambo

achambo

Üye

sen mi ömür billah gullanacan :kop:zaten sen link verene kadar ben bulupta baktıydım bile, yavaş adam :) tamam bu sefer bitti ben susuyom ve gidiyom hadin ii geceler cümleten :bye2:

:bye2: sait abi gelmeden susalım:)

asigsasi

asigsasi

Üye

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Buyrun bakalım :) Font konusunu açtım onaydan geçtiğinde linki burada paylaşırım :)

abi süper olmuşlar ya toggle set falan herşey uyumlu olmuş bide müzik çaların turuncu yeride siyah olsa tam olcakmış :) ellerine sağlık :)

- - - Eklendi - - -

o zaman açılalım :)

ohhoo abi çok iyi olmuşlar ya toggleler falan değişik ve şık olmuş ellerine sağlık :) şu 5. Ekrandaki saati bi yükleyemedim gitti önce temel paketi yükleyin diye hata verip duruyo :)

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye

abi süper olmuşlar ya toggle set falan herşey uyumlu olmuş bide müzik çaların turuncu yeride siyah olsa tam olcakmış :) ellerine sağlık :)

- - - Eklendi - - -

ohhoo abi çok iyi olmuşlar ya toggleler falan değişik ve şık olmuş ellerine sağlık :) şu 5. Ekrandaki saati bi yükleyemedim gitti önce temel paketi yükleyin diye hata verip duruyo :)

siyahı var da kullanmıyo herhalde:)

najanaja

najanaja

Üye
Teşekkür ederim kardeşim. Ben akşam sana sölerim nasıl kuracağını aslında mantıklı düşünsen sorunu anlayacan :-D şimdi çalışıyom akşam hallederiz merak etme. Aslında o saati cleener a ben özel olarak yaptımıştım :-D bi haftadır kendisine ulaşmaya çalışıyodum :-) demek paylaşmış 5 renk seçenekli yapıwermiş bana gönderdiydi :-)[/COLOR]

yaren_dede

yaren_dede

Üye

- - - Eklendi - - -

konuya nasıl yükleyeceğini yazdım, yazdığın yorumu takip edersen çözümü bulacaksın zaten :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
asigsasi

asigsasi

Üye
bilmezmiyim dostum :) 4-5 mod daha geliyor demek :ehe

Anil-D