Belle Cihazlarda Şarj Avkonu Entry Kaç?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Yaşaşin :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
Öncelikle Buyrun Bu Resim

İnternetten Vector Magic 1.15 Adlı Programı İndirdim ve Kıyılara Beyaz Eklemiyor :yuru:yuru Ama Inkscape :vur Bi Yüklersem Pcme Pcmi Eşşek Arıları Bassın :bann: Tekrar Kalp Resmini Cs5 de Sildim ve Bu Programla Dönüştürdüm Oldu Ama Resim Çok Büyük Diyeceksiniz Evet Büyük :kıskıs: Çünkü 180*180 Pixsel Denemek İçin Öyle Şey Yapmiştim Olmasaydı Buda Bırakacaktım :cigara: Neyse Sonuç Olarak İstediğimiz Resmi CS5de Güzelce Bir Kırpıyoruz Sonra Kaydedderken Buraya Dikkat Png Olarak Kaydedip Taramali Bişey Gelecek Önünüze Bir Tarama İki İse Yok Diye Taramayi Şeçin Png Olarak Kaydedin Sonra Bu Program İlede Svg Yapip Siscontects İle Avkna Ekleyip İşlem Tamamdir :smdance::eller:Bence Bunu Konu Olarak Ekleyin Kafayı Yedirtti Bana Yada Şu Programı Ekleyin Inkscapeye Hiç Gerek Yok Cs5 İle Kırp Vector Magic 1.15 İlede Svg Yap Ohh Miss :nargile:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
Adobe Illustrator CS5 1 gb güzel olmasına güzel de yer yok

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
achambo

achambo

Üye
illustrator var bende iç dış ayarı çok rahat yapılıyor diğer programları bilmiyorum:)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve DarkredBlue61
asigsasi

asigsasi

Üye
256 gb çok küçük de şimdilik yetiyor

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben benim hardiski söylesem bayılırsınız heralde :kop:

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
256 gb çok küçük de şimdilik yetiyor
Hımm O Zaman Sıkıntı Evet Bende Sırf 60 Gb Video Resim Var Ayrıyetten 4K Timelapse Full HD Klipler Filmler Bi 400 GB Filan Onlar Tutuyor Oyun Moyun Dolu :islik
ben benim hardiski söylesem bayılırsınız heralde :kop:
Bayılalım :icelim:Bu Arada Pil İçin Fiş Simgesi Denedimde Şarj Olurken Görünüp Gidiyor Ortalara Gelince Tam Görünüyo Dibe İndiimi Gidiyor Sanırım Pil İçin şarjda İken Birşey Yapamayacağiz Anlaşilan.13*7 Yaptim Kalbı Hala Çok Büyük Enterasan :hmmm Tekrar tekrar Deneyelim Bakalım Nolucak :mahcup:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hımm O Zaman Sıkıntı Evet Bende Sırf 60 Gb Video Resim Var Ayrıyetten 4K Timelapse fu ll HD Klipler Filmler Bi 400 GB Filan Onlar Tutuyor Oyun Moyun Dolu :islik
Bayılalım :icelim:Bu Arada Pil İçin Fiş Simgesi Denedimde Şarj Olurken Görünüp Gidiyor Ortalara Gelince Tam Görünüyo Dibe İndiimi Gidiyor Sanırım Pil İçin şarjda İken Birşey Yapamayacağiz Anlaşilan.13*7 Yaptim Kalbı Hala Çok Büyük Enterasan :hmmm Tekrar tekrar Deneyelim Bakalım Nolucak :mahcup:
160 gb :kop::ah:gun1:

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
sorun çözüldüğüne göre konu :locked2:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve DarkredBlue61
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt