Revengeful
Emekli Yönetici
Haftaya arkadaşımın düğünü var sınava bile girmiyor, adam rahatMert evlenme yaşın gelmiş gibi gorunuyorhaha
Diğer arkadaşlarım desen hepsinde yüzük.. Ninemler kız arıyor bana 
Haftaya arkadaşımın düğünü var sınava bile girmiyor, adam rahatMert evlenme yaşın gelmiş gibi gorunuyorhaha
Diğer arkadaşlarım desen hepsinde yüzük.. Ninemler kız arıyor bana 
Desene icime dogmus o zamanHaftaya arkadaşımın düğünü var sınava bile girmiyor, adam rahatDiğer arkadaşlarım desen hepsinde yüzük.. Ninemler kız arıyor bana
![]()

Sesin çıkmıyor diyecektim ama diğer bölümlerdeymişsin meğerse
@doctorrr @Türe siz ikiniz bizi az şikayet etmediniz diğer forumlarda unutmadım@kullanıcıadları tüm bakumanları izledim
@kullanıcıadları Hangi Anime Favoriniz ? Bleach-Naruto-One Piece - MaxiCep 2 yıl olmuş yahu
![]()
Biz büyüdük , forum "baya" değişti. 

Lisenin tadını çıkarın. Üni sandığınız gibi özgürlük ortamı falan değil adamın anasını ağlatıyor sınavlar
Her hafta 3 sınava giriyorum bu yılın başından beri kafayı yiyecem yakında
. Neyse bölümümde en zor sene bu sene zaten diğer son 2 sene kolay olacak ^^
Sen de git evlen artık, evde kaldı kız

Ünide canımızı okuyorlar nolsun..Lisenin tadını çıkarın. Üni sandığınız gibi özgürlük ortamı falan değil adamın anasını ağlatıyor sınavlar
Sen napıyon
Sen de git evlen artık, evde kaldı kız![]()
Eferin kız astronot isteyene kadar evet deme senBeni ne doktorlar, ne mühendisler istiyo be. Ben evet demiyorum.

Biz haftada 9 sınava giriyoruzÜnide canımızı okuyorlar nolsun..Lisenin tadını çıkarın. Üni sandığınız gibi özgürlük ortamı falan değil adamın anasını ağlatıyor sınavlar
Sen napıyon

Ünide canımızı okuyorlar nolsun..Lisenin tadını çıkarın. Üni sandığınız gibi özgürlük ortamı falan değil adamın anasını ağlatıyor sınavlar
Sen napıyon

Ailem o kadar mühendis ol dedi olmadım.. Beni ne iktisatçılar istedi diyen yok hiçBeni ne doktorlar, ne mühendisler istiyo be. Ben evet demiyorum.

Yanlışlıkla gönderdin galibaCevap yazacak birsey bulamadim ki yorumlar fazla komik oldugundan,okumakla yetiniyorum,yorumda bulunup ortamin sihirini bozmama gerek yok![]()

Zaten bende bekliyordum o cumlenin icinde acaba kim konu oldugunu gorebilcek diyeYanlışlıkla gönderdin galiba![]()
haha yani demek istedim ki konuyla ilgili bir yorumda bulunmayacagim sadece konusu olmayan ortamin onemini belirten bir mesaj yazacagim dedim ama bir yandanda dedimki bu cumlemde acilan konuyla ilgili bir kendi yorumumu katip cumlede bulanmadigimdan onda bir konuyu bile bilen birisi olur mu dedim ama saniyesindede pisti olunmaz ki
Zaten bende bekliyordum o cumlenin icinde acaba kim konu oldugunu gorebilcek diyehaha yani demek istedim ki konuyla ilgili bir yorumda bulunmayacagim sadece konusu olmayan ortamin onemini belirten bir mesaj yazacagim dedim ama bir yandanda dedimki bu cumlemde acilan konuyla ilgili bir kendi yorumumu katip cumlede bulanmadigimdan onda bir konuyu bile bilen birisi olur mu dedim ama saniyesindede pisti olunmaz ki
![]()

Hayırlısı(gelmediler)
Ha ?Zaten bende bekliyordum o cumlenin icinde acaba kim konu oldugunu gorebilcek diyehaha yani demek istedim ki konuyla ilgili bir yorumda bulunmayacagim sadece konusu olmayan ortamin onemini belirten bir mesaj yazacagim dedim ama bir yandanda dedimki bu cumlemde acilan konuyla ilgili bir kendi yorumumu katip cumlede bulanmadigimdan onda bir konuyu bile bilen birisi olur mu dedim ama saniyesindede pisti olunmaz ki
![]()
100 kez arka arkaya okyunca anca anlasiliirHayırlısı
Ha ?