Belki gelirler.. ^^

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mert evlenme yaşın gelmiş gibi gorunuyor:D haha
Haftaya arkadaşımın düğünü var sınava bile girmiyor, adam rahat :D Diğer arkadaşlarım desen hepsinde yüzük.. Ninemler kız arıyor bana :d:

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vallah 30'uma kadar evlilik düşünmem :D (sanki kızlar kollarını açmış Mert gelsede bizi alsa diyorlardı :d: )

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve Burak Altun
maxirabit

maxirabit

Üye
Ayni ben:D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:hmmm

• Beğen
minoo

minoo

Üye
:naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ünide canımızı okuyorlar nolsun.. :D Lisenin tadını çıkarın. Üni sandığınız gibi özgürlük ortamı falan değil adamın anasını ağlatıyor sınavlar :D Her hafta 3 sınava giriyorum bu yılın başından beri kafayı yiyecem yakında :D. Neyse bölümümde en zor sene bu sene zaten diğer son 2 sene kolay olacak ^^

Sen napıyon :D
Sen de git evlen artık, evde kaldı kız :d:

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Ünide canımızı okuyorlar nolsun.. :D Lisenin tadını çıkarın. Üni sandığınız gibi özgürlük ortamı falan değil adamın anasını ağlatıyor sınavlar :D Her hafta 3 sınava giriyorum bu yılın başından beri kafayı yiyecem yakında :D. Neyse bölümümde en zor sene bu sene zaten diğer son 2 sene kolay olacak ^^

Beni ne doktorlar, ne mühendisler istiyo be. Ben evet demiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: CABBAR, minoo, Burak Altun ve 1 kişi daha
Burak Altun

Burak Altun

Üye

Biz haftada 9 sınava giriyoruz :hmmm

Türe

Türe

Üye

Bize de tih dedirttiler be abi valla okulda sadece bizim sınıfla uğraşıyorlar -.- Ama ne demişler ; kalabalıkta artistik yapanın tenhada affı olmaz :naughty:

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve Silinen Üye 1145465

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
doctorrr

doctorrr

Üye
(gelmediler)

• Beğen
Tepkiler: minoo, Burak Altun ve Türe
maxirabit

maxirabit

Üye
Cevap yazacak birsey bulamadim ki yorumlar fazla komik oldugundan,okumakla yetiniyorum,yorumda bulunup ortamin sihirini bozmama gerek yok:D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
maxirabit

maxirabit

Üye
Yanlışlıkla gönderdin galiba :naughty:
Zaten bende bekliyordum o cumlenin icinde acaba kim konu oldugunu gorebilcek diye:D haha yani demek istedim ki konuyla ilgili bir yorumda bulunmayacagim sadece konusu olmayan ortamin onemini belirten bir mesaj yazacagim dedim ama bir yandanda dedimki bu cumlemde acilan konuyla ilgili bir kendi yorumumu katip cumlede bulanmadigimdan onda bir konuyu bile bilen birisi olur mu dedim ama saniyesindede pisti olunmaz ki:D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Zaten bende bekliyordum o cumlenin icinde acaba kim konu oldugunu gorebilcek diye:D haha yani demek istedim ki konuyla ilgili bir yorumda bulunmayacagim sadece konusu olmayan ortamin onemini belirten bir mesaj yazacagim dedim ama bir yandanda dedimki bu cumlemde acilan konuyla ilgili bir kendi yorumumu katip cumlede bulanmadigimdan onda bir konuyu bile bilen birisi olur mu dedim ama saniyesindede pisti olunmaz ki:D
:blink:

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayırlısı :D
Ha ?

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

Üst Alt