Belki Çözümü Çok Basittir Ama Gerçekten Kafayı Yemek Üzereyim

Sponsorlu Bağlantılar

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Belki Çözümü Çok Basittir Ama Gerçekten Kafayı Yemek Üzereyim
Arkadaşlar daha dün Galaxy S aldım ve alarm bölümünde gerekli ayarlamaları yaptım.Fakat telefon kapalıyken açılsın mı vb. hiçbir seçim butonu yok.Yani telefonum kapalıyken alarmı çalmıyor.Bilen duyan gören,en önemlisi de sorunun çözümünü bilen varsa bi yardım lütfen ACİLLL.

• Beğen
Tepkiler: mustafaa58

WOLFPACK

WOLFPACK

Üye
Evet çok üzgünüz ama android yada windows tabanlı çep telefonlarında cihazlar tamamen kapalıyken alarm ne yazık ki çalmıyor symbianının tam tersine. Ama android yada windows tabanlı işletim sistemi olan telefonunuzu uçuş moduna alırsanız en azından telefonunuz minimum enerji sarfiyatında kalır ama ayarladığınız vakitte de alarmınız çalacaktır.

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Cevabın için teşekkürler WOLFPACK.Anlamadığım şey 10 yıl önce piyasaya çıkmış olan telefonlarda olan basit bir özelliğin günümüzde hem de üst seviyede bulunan telefonlarda olmaması.Sanırım bunun güvenlikle bir ilgisi var,işletim sistemli telefonlarda böyle oluyor demişsin çünkü.Bu arada telefonum şarj olurken (prizden usb den değil) hiç bir işlem yapamıyorum tuş kilidini bile açmıyor bu normal mi acaba?

tektabancam

Üye
Cevabın için teşekkürler WOLFPACK.Anlamadığım şey 10 yıl önce piyasaya çıkmış olan telefonlarda olan basit bir özelliğin günümüzde hem de üst seviyede bulunan telefonlarda olmaması.Sanırım bunun güvenlikle bir ilgisi var,işletim sistemli telefonlarda böyle oluyor demişsin çünkü.Bu arada telefonum şarj olurken (prizden usb den değil) hiç bir işlem yapamıyorum tuş kilidini bile açmıyor bu normal mi acaba?

normal değil

ben başka bir soru sorayım

kies denilen proğram müsvetdesine bağlanamıyorum sen bağlanabiliyormusun 2,1 de hiç bağlanmadı servisden güncelleme yaptım 2,2 oldu birkere bağlandı sonra bidaha bağlanmadı sadece flash bellek modunda bağlanıyorum birde güncellemeyi yeni yaptım 2,2 bende bazı forumlarda 2,2,1 görüyorum fakat bendeki neden 2,2 anlamış degilim neyse 2,3 beklemekdeyim saygılar,

buketcik

buketcik

Üye
takıntı yapma fazla anlayan arkadaşlar konuya el atmışlar hallederler.

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
normal değil

ben başka bir soru sorayım

kies denilen proğram müsvetdesine bağlanamıyorum sen bağlanabiliyormusun 2,1 de hiç bağlanmadı servisden güncelleme yaptım 2,2 oldu birkere bağlandı sonra bidaha bağlanmadı sadece flash bellek modunda bağlanıyorum birde güncellemeyi yeni yaptım 2,2 bende bazı forumlarda 2,2,1 görüyorum fakat bendeki neden 2,2 anlamış degilim neyse 2,3 beklemekdeyim saygılar,
Önceden Wave kullanıyordum ve bağlanıyordu,Galaxy S'de bağlanıyor aynen.Bu arada Kullandığım kies en son versiyon buna dikkat et.Fakat bende de cihazınızın bu sürümü güncelleştirilemez diyor.Sanırım yurtdışı ve Root edilmiş olmasından kaynaklanıyor.Cihazımın versiyonu 2.2.1 dir.Ama ben 2.3'ü yaz gelmeden yapmayı düşünmüyorum.Bence cihazından memnunsan sen de bekle derim.Daha yeni çıktı zaten millet hele bir kullansın bakalım ne diyorlar.Sorunun sürerse kiesi kaldırıp kurmanı ve cihazını da bu sefer başka bir usb girişinden bağlamanı öneririm.Benim sorunuma gelince elimdeki şarj cihazından kaynaklanıyor.Telefoncuda orjinal 25tl'lik şarj cihazında sorun yaşamadım.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada başka bir sorum olacak.Bugün ekranımın bazı bölgelerinde ufak çizikler farkettim bunlar özellikle beyaz renkli zemin üzerinde çok belli oluyor ama telefonumun ekran ışını kapatıp detaylı incelediğimde ya da ekran ışığı kapalıyken el feneriyle ışık tutarak incelediğimde görünmüyor.Bu arada ekranımda aldığımdan beri koruyucuya benzer bir katman var.Şu internette parayla satılanların benzeri.Çıkarmak mümkün gibi görünmüyor onu.Acaba o katman mı yoksa ekranım mı çiziktir?Ya da telefonu aldığım adam çizik ekranı kamufle etmek için korucuyu katman koyup öyle mi satmıştır?Cevabınız benim için çok önemli.

FQXT

FQXT

Üye
galaxy s resmi 2.3 sürüm cıkmadı

buketcik

buketcik

Üye
daha çözemedinmi yahu

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
fikrim yok :hmmm

buketcik

buketcik

Üye
:hmmm

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Öyle Birşey Olur mu kardeşim sen dediğin için denedim oluyor ayarlara iyi bak kurcalaman lazım.

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Öyle Birşey Olur mu kardeşim sen dediğin için denedim oluyor ayarlara iyi bak kurcalaman lazım.
saat ayarları bölümünde kapalıyken açılmayla ilgili herhangi bir seçenek yok ve nitekim kapalıyken alarm çalmıyor.Siz yapabildiniz madem nasıl yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim

wendigo123

Üye
ALINTIDIR ( )

Telefonunuz kapalıyken alarmın çalışması opsiyoneldir (sizin seçiminize bağlıdır).
Aktif duruma getirmek için; telefonunuzun alarm menüsünde, en alt kısımda bulunan “otomatik açılış” modunu “Açık” konumuna getirmeniz gerekmekte.
Bu şekilde ayarları yaptıktan sonra kaydet tuşuna bastığınız taktirde alarmınız pil takılı olduğu her durumda çalışacaktır.

serkan719

serkan719

Üye
şarj da iken herşeyi yapabilirsin.

Lacoste

Lacoste

Üye
ya ne uğraşıyosunuz yükleyin xda dan darkys rom u telefona 100 lerce yeni özellik gelsin ve son stabilliğinde çalışsın
Gingerbread de çıkmış bulunmaktadır fakat beta sürüm olduğu için tam stabil değildir biraz daha beklemekte fayda vardır diye düşünüyorum
Fakat bazı prof. arkadaşlar gingerbreadi baya düzeltip yayınlamışlar onuda kullanabilirsiniz

Üst Alt