Belfiore;Anlaşma ile artık çok daha hızlı olacagız

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
bu güzel olmuş

themardinli

themardinli

Üye
Abicim bariz şekilde yalan söylüyor :D Nokia'nın saklayacak neyi var ? Sanki Microsoft cihazları hiç mi incelemedi? Sadece kendilerini aklıyorlar :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
vav güzel şeyler olacak o zaman

respection123

Üye
Yeni Tasarım Masaüstü üstü sürümle mobil sürüm bir olmuş. Ve Mobilden Girince Seri giriyor.

sekajmer

sekajmer

Üye
Aynen çok bilmeyen kişiler var hele birde yorum yapıyorlar ki bilmedikleri konu hakkında... Bi arkadaş merak etti göstereyim dedim. Başlangıç ekranını gösteriyorum, hadi açsana ana menüyü dedi. Tamam bilmeyebilir ama öyle bir yorumlar yaptı ki.
benim arkadaşım var teklonojiden az çok anlar c7 kullanıyordu android'e geçti, benim telefonu gördü diyor ki; Nokia mağazada bir şey yok işe yaramaz diyor anlatıyorum bu Windows Phone wpstore var diyorum Google play yoksa at gitsin diyor . Cahilmiş azcık bugün anladım

ben10_ozi

Üye
benim arkadaşım var teklonojiden az çok anlar c7 kullanıyordu android'e geçti, benim telefonu gördü diyor ki; Nokia mağazada bir şey yok işe yaramaz diyor anlatıyorum bu Windows Phone wpstore var diyorum Google play yoksa at gitsin diyor . Cahilmiş azcık bugün anladım

öyle geri kafalılar çok :p

blackss

Üye
valla siyah lumia 920 var telefonumu Mercedes Benz balina kasa gibi görüyor işyerindeki arkadaşlar:) mağaza ve uygulamalar ne durumda diye soran yok:)

Üst Alt