Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belfiore;Anlaşma ile artık çok daha hızlı olacagız
Sponsorlu Bağlantılar
m542tf
Üye
bu güzel olmuş
themardinli
Üye
Abicim bariz şekilde yalan söylüyor Nokia'nın saklayacak neyi var ? Sanki Microsoft cihazları hiç mi incelemedi? Sadece kendilerini aklıyorlar
Murat Alper
Üye
vav güzel şeyler olacak o zaman
respection123
Üye
Yeni Tasarım Masaüstü üstü sürümle mobil sürüm bir olmuş. Ve Mobilden Girince Seri giriyor.
Aynen çok bilmeyen kişiler var hele birde yorum yapıyorlar ki bilmedikleri konu hakkında... Bi arkadaş merak etti göstereyim dedim. Başlangıç ekranını gösteriyorum, hadi açsana ana menüyü dedi. Tamam bilmeyebilir ama öyle bir yorumlar yaptı ki.
benim arkadaşım var teklonojiden az çok anlar c7 kullanıyordu android'e geçti, benim telefonu gördü diyor ki; Nokia mağazada bir şey yok işe yaramaz diyor anlatıyorum bu Windows Phone wpstore var diyorum Google play yoksa at gitsin diyor . Cahilmiş azcık bugün anladım
benim arkadaşım var teklonojiden az çok anlar c7 kullanıyordu android'e geçti, benim telefonu gördü diyor ki; Nokia mağazada bir şey yok işe yaramaz diyor anlatıyorum bu Windows Phone wpstore var diyorum Google play yoksa at gitsin diyor . Cahilmiş azcık bugün anladım