Belfiore;Anlaşma ile artık çok daha hızlı olacagız

Sponsorlu Bağlantılar

erknlmn

erknlmn

Üye
Aynen çok bilmeyen kişiler var hele birde yorum yapıyorlar ki bilmedikleri konu hakkında... Bi arkadaş merak etti göstereyim dedim. Başlangıç ekranını gösteriyorum, hadi açsana ana menüyü dedi. Tamam bilmeyebilir ama öyle bir yorumlar yaptı ki.

"androit işlemcili" kelimesi de geçmiştir çünkü aynısını bende yaşadım :)

Hagios

Hagios

Üye
Aynen çok bilmeyen kişiler var hele birde yorum yapıyorlar ki bilmedikleri konu hakkında... Bi arkadaş merak etti göstereyim dedim. Başlangıç ekranını gösteriyorum, hadi açsana ana menüyü dedi. Tamam bilmeyebilir ama öyle bir yorumlar yaptı ki.

Nokia küçümseniyor çünkü symbian onu batırdı. Ama bi arkadaşım var telefonu gördü oha hala symbian mı kullanıyorsun dedi bana. Bunlar gibi zihniyet çok oldukça Nokianın ismi hep karalanır.

Haklısınız.Çünkü onların kafasında hala akıllı telefon = iPhone,Samsung vs.. .

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Haklısınız.Çünkü onların kafasında hala akıllı telefon = iPhone,Samsung vs.. .

hayır sinir olduğum telefonu telefon gibi kullanmıyorlar ki. Abi android alsan mesaj atıcan müzik dinliycen twittera gircen, wp alsan aynısını yapıca. Symbian alsan aynısını yapıcan. Telefonu yaşam kaynağı gibi kullanıyorlar. Bazen ben bile rahatsız oluyorum telefonun işlemcisini bilsem ne olur bilmesem ne olueir bu forumda gezerken de rahatsız oluyorum bazen

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Hagios

Hagios

Üye
hayır sinir olduğum telefonu telefon gibi kullanmıyorlar ki. Abi android alsan mesaj atıcan müzik dinliycen twittera gircen, wp alsan aynısını yapıca. Symbian alsan aynısını yapıcan. Telefonu yaşam kaynağı gibi kullanıyorlar. Bazen ben bile rahatsız oluyorum telefonun işlemcisini bilsem ne olur bilmesem ne olueir bu forumda gezerken de rahatsız oluyorum bazen

Aynen hatta o kadar kullanıyorlar ki arkadaş ortamında bile işletim sistemlerinin hesabını vermek zorunda hissediyorlar.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Aynen hatta o kadar kullanıyorlar ki arkadaş ortamında bile işletim sistemlerinin hesabını vermek zorunda hissediyorlar.

Bi tane uygulama indirdim mağazadan telefonun menusu developer unlock menusu gibi oldu bundan bile rahatsız oldum ama düzeltemiyorum sorun değil ama ne bileyim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia bilgi saklamak la hata etmiştir eğer doğruysa ortak san saklama paylaş daha çok kazanırsın

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Kimseyi takmamak gerek :)

respection123

Üye
Gelişin gelişinde Güncellemeri Seri verseniz de sevinsek. Daha Lumia 720 Coming ( Yakında) Bile Deil Amber güncellemesi.:off:

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
O değilde site mükemmel olmuş ya :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
eh işte ama int pakedinden girenler için kotu olmuş sanki

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
site güzel oluş ben cts gece girince bakım var diyordu demek ki bunun içinmiş

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Her yönüyle canavar ;)

narnia16

narnia16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
20 dk önce eski sürüm vardı 10 dk giremedim yaptığım yorumlar silindi bu arada resimlerimizde soluklaşmış alışmak içinde zaman alacak gibi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, harika bir sistem olmuş yahu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
artık mobil masaüstü farkı yok. Cihazınızın çözünürlüğüne uygun şekil alan bir yapı kullanıyoruz. Çalışmalar devam ediyoreksiklikler tamamlanıcak.
Mobilden giriyorum şu anda masaüstü sürümü görmedim ama smiley desteği az sanki abi aydınlatabilir mi acaba şu anda birileri beni :D

narnia16

narnia16

Üye
artık mobil masaüstü farkı yok. Cihazınızın çözünürlüğüne uygun şekil alan bir yapı kullanıyoruz. Çalışmalar devam ediyoreksiklikler tamamlanıcak.
Alışmak biraz zaman alacak ama güzel olmuş abi. Eksiklerin tamamlanmasını bekleyelim o zaman :)

Üst Alt