NowOrNewer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Birinin doğru olarak bildiği yanlışının, yanlış olduğunu ve yanlışının doğrusunu ona anlatsan da, doğru olarak bildiği yanlışının yanlış olduğunu asla kabul ettiremezsin...
Birinin doğru olarak bildiği yanlışının, yanlış olduğunu ve yanlışının doğrusunu ona anlatsan da, doğru olarak bildiği yanlışının yanlış olduğunu asla kabul ettiremezsin...
+1Onlarla konuşmanın olumlu yanları da vardır aslında. Mesela bir minibüs şoförüyle içten bi diyalog kurabilirseniz ya da en azından binerken selam verip inerken veda ederseniz ömrünüz uzar ya da sağlıklı bir yaşam sürersiniz.
Nasıl mı?
Çünkü türk minibüs şöförlerinin hobileri arasında siz tam inerken/binerken hareket etmek yer alır.
oyyy ne güldüm yaaOnlarla konuşmanın olumlu yanları da vardır aslında. Mesela bir minibüs şoförüyle içten bi diyalog kurabilirseniz ya da en azından binerken selam verip inerken veda ederseniz ömrünüz uzar ya da sağlıklı bir yaşam sürersiniz.
Nasıl mı?
Çünkü türk minibüs şöförlerinin hobileri arasında siz tam inerken/binerken hareket etmek yer alır.
[ENGİN];4767919' Alıntı:
net cevap
Türkiye sınırları içerisinde, genelde vaziyet aynı be Hasan'ım...
oyyy ne güldüm yaaaynen abi bizim minübusculerde yapıyor
bir kere bana iett yaptı bunu adamı e-mail ile şikayet ettimOnlarla konuşmanın olumlu yanları da vardır aslında. Mesela bir minibüs şoförüyle içten bi diyalog kurabilirseniz ya da en azından binerken selam verip inerken veda ederseniz ömrünüz uzar ya da sağlıklı bir yaşam sürersiniz.
Nasıl mı?
bir kere bana iett yaptı bunu adamı e-mail ile şikayet ettim
Onlarla konuşmanın olumlu yanları da vardır aslında. Mesela bir minibüs şoförüyle içten bi diyalog kurabilirseniz ya da en azından binerken selam verip inerken veda ederseniz ömrünüz uzar ya da sağlıklı bir yaşam sürersiniz.
Nasıl mı?
bir kere bana iett yaptı bunu adamı e-mail ile şikayet ettim
ilahi gökçen abi yabizim otobüscüde bir gün biri döver de kim olur bilemem.. Oğlunada burdan sesleniyorum. Sizin yanındaki dükkana servis kuracağım size müşteri bırakmam...
aynen: ben havalandımasını actım otobusun şöför açma lan die bagırdı. bende cıkardım telı gırdım şikayet hattına şikayet ettım şöförün surucu no su ile sonra adamı bır daha görmedim normalde bir hafta da bır değişirdi
- - - Eklendi - - -
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?